Представники CONSTRUCT Europe s.r.o. відвідали Україну / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Представники CONSTRUCT Europe s.r.o. відвідали Україну

  • 15.09.2011

    Представники CONSTRUCT Europe s.r.o. відвідали Україну

    Представники CONSTRUCT Europe s.r.o. відвідали Україну
    Днями завершився робочий візит в Україну співробітників компанії CONSTRUCT Europe sro - Рудольфа Горака, директора по зовнішній торгівлі, і Петра Покорного, директора технічного підрозділу.. Представники стратегічного партнера SPV Company Ltd провели ряд зустрічей з керівництвом української компанії, відвідали автосалони та установчі центри.
     
    Одним із завдань на порядку денному візиту чеських партнерів було узгодження відновлення реєстру технічних питань. Відтепер технічні питання та побажання від користувачів, представників установчих центрів та автосалонів надходитимуть до реєстру, де оброблятимуться техвідділом SPV Company Ltd та надсилатимуться до технічного відділу компанії CONSTRUCT. Кожне питання перебуватиме у реєстрі до його вирішення. На території Чехії або України кожні три місяця проводитимуться зустрічі представників компанії CONSTRUCT та SPV Company Ltd, на яких остаточно пункт за пунктом прийматимуться рішення з означених технічних питань. Таким чином жодна пропозиція клієнтів та партнерів не залишиться поза увагою фахівців.
     
    В ході зустрічей представники компаній обговорили шляхи реалізації поставлених цілей щодо забезпечення українського автомобільного ринку механічними протиугінними замками. Представники CONSTRUCT в чергове наголосили на необхідності популяризації механічного захисту серед автовласників та поділилися досвідом реалізації спільних проектів з Поліцією Чеської Республіки.
     
    Рудольф Горак
    Петро Покорний
     
    Рудольф Горак означив напрями розвитку продукції CONSTRUCT:
    «Плануємо випуск нових видів механічних замків або нових їх конструкцій. Буде новий замок панцирного типу для автоматичних коробок перемикання швидкостей, який зараз готується, вже розроблено новий механізм. Наступний цікавий момент – є необхідність робити замки, які будуть меншими за розмірами своїх попередників. Зараз у машинах стає все менше і менше площі для замка, тому є необхідність зменшити габарити замків. Раніше було 40 мм – разом зі стаканом, і тепер ми переходимо на розміри, які близько 30 мм за рахунок зміни діаметру циліндру».
     
    Динамічно реагувати на потреби ринку – це своєрідний секрет успіху, який компанія уміло реалізовує протягом довгих років перебування на світовому ринку безпеки.
     
    Слід відзначити, що CONSTRUCT святкує цього року 20 років від дня заснування. За роки свого динамічного розвитку обсяги виробництва виросли від сотні за рік до сотень тисяч за зазначений період. З компанію SPV Company Ltd CONSTRUCT успішно співпрацює з1999 року.
     
     
     
    SPV Company Ltd. - імпортер і дистрибутор продукції безпеки провідних світових виробників. Заснована в 1994 році в місті Києві. Завдяки багаторічному досвіду і бездоганній репутації компанія стала беззаперечним лідером ринку безпеки України.
     
    Основні напрями: Безпека об'єктів. Генеральний імпортер і дистриб'ютор в Україні ізраїльського виробника продукції безпеки для приватного і промислового застосування концерну MUL-T-LOCK Ltd; авторизований дилер і імпортер продукції фінського виробника замкової продукції ABLOY Oy; ексклюзивний дилер ізраїльських електромеханічних замків KNOCK N'LOCK, ексклюзивно представляє на ринку України дверні дотягувачі японського виробника RYOBI та іншу продукцію безпеки від світових лідерів. Безпека автомобілів. Ексклюзивний дистриб'ютор чеського виробника механічних протиугінних засобів CONSTRUCT в Україні.
     
    З 2002 року - діючий член Української Локсмайстер Федерації, яка є експертом і гарантом у галузі безпеки.

     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору