Невипадкова довіра до механічних протиугінних замків: MUL-T-LOCK врятував від угону Lexus LX 450, через кілька років власник вст... / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Невипадкова довіра до механічних протиугінних замків: MUL-T-LOCK врятував від угону Lexus LX 450, через кілька років власник вст...

  • 31.08.2011

    Невипадкова довіра до механічних протиугінних замків: MUL-T-LOCK врятував від угону Lexus LX 450, через кілька років власник встановив замок CONSTRUCT на новий RANGE ROVER

    Невипадкова довіра до механічних протиугінних замків:  MUL-T-LOCK врятував від угону Lexus LX 450, через кілька років власник  встановив замок CONSTRUCT на новий  RANGE ROVER

    Кілька років тому з героєм матеріалу трапився випадок, який на ділі продемонстрував ефективність механічних протиугінних замків. Тоді завдяки замку MUL-T-LOCK (мультилок) крадіям не вдалося угнати автомобіль Lexus. Купивши новий автомобіль престижної марки, власник вирішив обов’язково обладнати його механічним протиугінним замком.

    Пригода трапилась, коли Сергій, власник Lexus LX 450, відвозив дочку на вокзал. Провівши до поїзда та повернувшись до авта, виявив, що у салоні побували непрохані гості: «Коли почав заводити машину – ключ нормально не повертався. Подумав, що замерз. Потім дивлюся – щось не те. Звернув увагу на консоль на коробці швидкостей – вона була пошкоджена. Тоді я зрозумів, що це була спроба угону: автомобіль відкрили за допомогою кодграбера і завели. Та угнати автівку не вдалося, дякуючи механічному захисту MUL-T-LOCK (мультилок). Мене дуже порадувало, що автомобіль не угнали, хоча він був повністю застрахований по КАСКО, в ньому стояла сигналізація. Звичайно, я викликав міліцію, але нікого не знайшли. Завдяки замку MUL-T-LOCK (мультилок) автомобіль залишився у моєму володінні. На ньому проїздив ще близько п’яти років».

    Нещодавно Сергій придбав нове авто, на яке в обов’язковому порядку вирішив встановити механічний протиугінний замок: «Автомобіль я купив новий – на сьогодні його пробіг складає близько 700 км - і одразу зайнявся пошуком фірми, яка змогла б встановити мені такий механічний замок. Обдзвонив дилерів – проте цей RANGE ROVER досить нова модель авто – ніхто такого замка ще не ставив, його поки що не існувало. Тому вирішив звернутися у фірму, яка імпортує ці замки».
    Фахівці Авторизованого центру монтажу «СПВ Компані Лтд», офіційного імпортера продукції MUL-T-LOCK (мультилок) та CONCTRUCT (конструкт), зіштовхнулися з деякими складнощами при моделюванні механічного протиугінного замка на нову модель від LAND ROVER. «В RANGE ROVER дуже обмежений підконсольний простір, точні тонкі вузли. - Коментує співробітник центру «СПВ Компані ЛТД» Валентин Войтенко, який змоделював замок CONCTRUCT (конструкт) на це авто. – Ми використали пряму ротаційну вставку, що має менший діаметр стакану, завдяки чому її можна застосувати при малих розмірах підконсольного простору. Також потрібно було вдало обрати вихід з консолі. Словом, при моделюванні виникло чимало технічних нюансів».
     

    Попри складнощі вже через два дні механічний протиугінний замок CONCTRUCT (конструкт) стояв на коробці перемикання швидкостей нового автомобіля. «Дякую фірмі, що не відмовили – тепер і цей автомобіль буде надійно захищений», - подякував за роботу наш клієнт. І Вам, Сергію, дякуємо, за довіру і відповідальне ставлення до безпеки майна.

     


Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору