SPV Company Ltd. взяла участь у Дилерській конференції «Єврокар» / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > SPV Company Ltd. взяла участь у Дилерській конференції «Єврокар»

  • 04.03.2013

    SPV Company Ltd. взяла участь у Дилерській конференції «Єврокар»

    SPV Company Ltd. взяла участь у Дилерській конференції «Єврокар»
    21-22 лютого компанія ТОВ «ЄВРОКАР», офіційний постачальник автомобілів Skoda в Україну, провела «ІІ Дилерську конференцію з питань після продажного обслуговування та запасним частинам».
     
    В конференції взяли участь понад 100 учасників, серед яких – закордонні партнери ТОВ «ЄВРОКАР» Skoda auto, Mlada Boleslav (Млада-Болеслав (Чехія), керівники дилерських підприємств Skoda в Україні, а також компанії-партнери, в тому числі SPV Company Ltd. генеральний імпортер та дистриб’ютор механічних протиугінних замків CONSTRUCT (конструкт), в Україну.
     
     
    Протягом багатьох років SPV Company Ltd та ТОВ «ЄВРОКАР» реалізовують спільні проекти, спрямовані на підвищення якості наданих послуг для кінцевих споживачів.

    SPV Company Ltd. має бездоганну репутацію в галузі забезпечення захисту транспортних засобів від угону. Під час зустрічі фахівці компанії ознайомили учасників конференції з асортиментом продукції для додаткового захисту автомобіля від викрадення та з новинками, які вже скоро зможуть додатково встановити власники автомобілів Skoda та інших автомобільних марок.
     

    Нові проекти, які реалізує компанія SPV Company Ltd. спільно з ТОВ «Єврокар» - це проект додаткового захисту від викрадення автомобіля Skoda Rapid. Вважається, що власниками даного автомобіля будуть покупці, які цінують зручність, надійність та ефективність у експлуатації, а завдання нашої компанії надати для власників даного автомобіля зручний, надійний та ефективний захист.

    Додатково для покупців Skoda Rapid, які встановлять додатковий механічний захист CONSTRUCT (констракт), компанія SPV Company Ltd. підготувала бонусний пакет, який надає додаткові переваги власникам Rapid при покупці продукції безпеки та контролю доступу для свого нерухомого майна.
     
     
    Більш детальну інформацію можна отримати в дилерських підприємствах Skoda після старту продажу моделі Skoda Rapid.
     
    Компанія SPV Company Ltd. висловлює подяку ТОВ «Єврокар», за можливість взяти участь у «ІІ Дилерській конференції з питань після продажного обслуговування і запасним частинам».

    Ми високо цінуємо наші партнерські відносини та впевненні, що в подальшому нашу співпрацю позитивно оцінять як професійні партнери, так і кінцеві споживачі.
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору