Клієнт «СONSTRUCTивного центру»: «Кваліфікація у ваших працівників висока» / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Клієнт «СONSTRUCTивного центру»: «Кваліфікація у ваших працівників висока»

  • 13.02.2013

    Клієнт «СONSTRUCTивного центру»: «Кваліфікація у ваших працівників висока»

    Клієнт «СONSTRUCTивного центру»: «Кваліфікація у ваших працівників висока»
    Відкритий на початку 2011 року «СONSTRUCTивний центр» на базі СПВ Компані Лтд продовжує успішну роботу. Тут кожен автовласник знаходить професійне вирішення питань, що стосуються автобезпеки. В черговий раз клієнт «СONSTRUCTивного центру» переконався у високому професіоналізмі його фахівців.
     
    Власник автомобіля Toyota Camry Americano Микола впродовж багатьох років довіряє безпеку свого автомобіля механічним протиугінним замкам СONSTRUCT (констракт):
    «Рішення про встановлення механічного протиугінного замка було прийнято в далекому 2005 році разом з покупкою машини. Відповідно, якщо була витрачена велика сума на машину, то вартість протиугінного пристрою незрівнянно менша за вартість авто. Тому встановив СONSTRUCT (конструкт) на автомобіль Toyota Camry Americano. На щастя, спроб викрадення не було. Але все одно – подбати про безпеку автомобіля ніколи не буде зайвим. На мій погляд, щоб зламати механічний протиугінний пристрій, необхідно багато додаткового часу, обладнання. Будь-яка затримка у часі працює на користь власника авто. Тому викрадач, виявивши систему в автомобілі, швидше за все, задум викрадення полишить.
    Після восьми років експлуатації замка СONSTRUCT (констракт) виникла необхідність заміни пінів в циліндрі. Все замінили, все в порядку і буде замок далі працювати. В цілому кваліфікація у ваших працівників висока і їх роботою я задоволений».
     
    Інженери-конструктори «СONSTRUCTивного центру» допоможуть вирішити найскладнішу задачу із забезпечення протиугінного захисту автомобіля. Фахівці не лише здійснять монтаж готового виробу, але і змоделюють протиугінну систему спеціально для вашого авто. Ми вдячні кожному клієнтові за довіру «СONSTRUCTивному центру» безпеки Вашого авто.
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору