Фахівці CONSTRUCT спільно з СПВ Компані Лтд змоделювали SAFETRONIC на Toyota та Lexus / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Фахівці CONSTRUCT спільно з СПВ Компані Лтд змоделювали SAFETRONIC на Toyota та Lexus

  • 18.12.2012

    Фахівці CONSTRUCT спільно з СПВ Компані Лтд змоделювали SAFETRONIC на Toyota та Lexus

    Фахівці CONSTRUCT спільно з СПВ Компані Лтд змоделювали SAFETRONIC на Toyota та Lexus
    Протягом останнього місяця до офісу СПВ Компані Лтд двічі завітали представники компанії-партнера CONSTRUCT (конструкт). Метою візиту делегації чеської компанії стало упровадження електромеханічних замків CONSTRUCT SAFETRONIC (конструкт сейфтронік) на модельний ряд автомобілів Toyota та Lexus.
     
    Під час першої поїздки представники CONSTRUCT (конструкт) - керівник відділу розробки та конструкції Petr Pokorny, розробник Josef Novák, співробітник відділу зовнішньої торгівлі Anna Kovaleva та асистент Jana Kadelova - спільно з технічним відділом СПВ Компані Лтд працювали над розробкою електромеханічних замків на зазначений ряд автомобілів.
     

    Через тиждень співробітники CONSTRUCT (конструкт) повернулися до України, аби встановити і перевірити раніше змодельовані робочі зразки CONSTRUCT SAFETRONIC (конструкт сейфтронік). Після успішно проведеного тестування фахівці компаній склали інструкцію з встановлення та експлуатації протиугінних замків.

    SAFETRONIK (сейфтронік) - напівавтоматичний пристрій, що замикає важіль КПШ без втручання людини. Блок керування CONSTRUCT SAFETRONIC (конструкт сейфтронік) блокує коробку перемикання швидкостей в положенні заднього ходу на механічній чи parking на автоматичних КПШ, як тільки ключ виймається із замку запалення. Розблокування CONSTRUCT SAFETRONIC (конструкт сейфтронік) здійснюється за допомогою безконтактного чіпа, який водій прикладає до певного місця в салоні автомобіля. Пристрій непомітний у салоні - місце розташування відоме тільки власникові.
     

    CONSTRUCT (конструкт) постійно дбає про розвиток нової продукції, адже основна мета компанії – забезпечити зручний та надійний захист кожного авто. З чеською компанією СПВ Компані Лтд співпрацює з 1999 року. Протягом більш ніж 13 років ексклюзивного постачання протиугінних пристроїв CONSTRUCT (конструкт) на вітчизняний ринок продукція не просто завоювала довіру споживача – вона стала синонімом безпеки і якості. Кращим підтвердженням надійності CONSTRUCT (конструкт) є тисячі в Україні та сотні тисяч – за кордоном автівок, які не вдалося викрасти завдяки цим протиугінним пристроям.
     
     
     
    SPV Company Ltd. - імпортер і дистрибутор продукції безпеки провідних світових виробників. Заснована в 1994 році в місті Києві. Завдяки багаторічному досвіду і бездоганній репутації компанія стала беззаперечним лідером ринку безпеки України.
     
    Основні напрями: Безпека об'єктів. Генеральний імпортер і дистриб'ютор в Україні ізраїльського виробника продукції безпеки для приватного і промислового застосування концерну MUL-T-LOCK Ltd; авторизований дилер і імпортер продукції фінського виробника замкової продукції ABLOY Oy; ексклюзивний дилер ізраїльських електромеханічних замків KNOCK N'LOCK, ексклюзивно представляє на ринку України дверні дотягувачі японського виробника RYOBI та іншу продукцію безпеки від світових лідерів. Безпека автомобілів. Ексклюзивний дистриб'ютор чеського виробника механічних протиугінних засобів CONSTRUCT в Україні.
     
    З 2002 року - діючий член Української Локсмайстер Федерації, яка є експертом і гарантом у галузі безпеки.
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору