SPV Company Ltd. на національному чемпіонаті майстерності SKODA CHALLENGER 2012 / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > SPV Company Ltd. на національному чемпіонаті майстерності SKODA CHALLENGER 2012

  • 10.12.2012

    SPV Company Ltd. на національному чемпіонаті майстерності SKODA CHALLENGER 2012

    SPV Company Ltd. на національному чемпіонаті майстерності SKODA CHALLENGER 2012
    4 грудня в Києві відбувся національний чемпіонат майстерності спеціалістів дилерської мережі Skoda в Україні. Організатором проведення конкурсу виступив імпортер автомобілів Skoda в Україні компанія ТОВ «Єврокар».
     
    Компанія SPV Company Ltd. взяла участь у конкурсі в рамках розвитку співпраці між компаніями.

    Захід націлений на підвищення кваліфікації співробітників дилерських центрів Skoda та на покращення якості обслуговування клієнтів, що в свою чергу сприяє формуванню лояльної позиції покупців автомобілів Skoda і зростання довіри до подальшого обслуговування своїх автомобілів в офіційних майстернях дилерських підприємств Skoda.
     
    Хочеться відзначити, що під час виконання тестових завдань учасники чемпіонату оцінювалися відповідно до стандартів та вимог компанії Skoda.
     

     
    Окремо розглядалися питання оснащення автомобіля клієнта додатковим обладнанням, необхідним в тих чи інших умовах експлуатації автомобіля.
    Особливо зверталася увага на вирішення проблем додаткового захисту автомобіля від викрадення.
     
    Для власників автомобілів пропонувався вибір асортименту механічних систем захисту від провідного європейського виробника компанії CONSTRUCT Europe sro (конструкт), - продукція якого є оригінальним додатковим обладнанням для автомобілів марки Skoda.
     

     
    Це механічні системи захисту, що здійснюють блокування:
    - КПШ (коробки перемикання швидкостей) - замок CONSTRUCT G-2 (констракт)
    - замок Капоту автомобіля - CONSTRUCT HL (конструкт)
    - замок - CONSTRUCT 3system (конструкт 3 систем) - одночасно блокує КПШ (коробку перемикання швидкостей) та капот автомобіля.
     
    Учасники конкурсу моделювали ситуації та звертали увагу на переваги механічних систем захисту CONSTRUCT (конструкт) у щоденному використанні, а також пропонували найвищий захист від викрадення - замок CONSTRUCT 3 System (конструкт 3 систем) - це інноваційна розробка від компанії CONSTRUCT (конструкт), принцип дії якого полягає в одночасному блокуванні капоту та КПШ під капотом автомобіля. Однією з переваг даного пристрою є те, що власник автомобіля, керує всім цим механізмом лише за допомогою одного оберту ключа.
     

     
    Сама личинка замка розташована у зручному місці салону автомобіля та не порушує його інтер’єр, використання такого замка зручне та звичне для багатьох власників автомобілів Skoda.
     
    Всі учасники чемпіонату показали свою майстерність та отримали високі оцінки своїх знань, а найкращі отримали цінні подарунки.
    Переможці, які зайняли перші сходинки чемпіонату, стали учасниками міжнародного фіналу конкурсу Skoda Service Challenge 2012-2013, що відбудеться 21-24 березня 2013 року в Чеській Республіці.
     
    Фахівці компанії SPV Company Ltd, високо оцінюють організацію та проведення національного фіналу Skoda Service Challenge 2012 компанією ТОВ «Єврокар» та бажають переможцям українського національного чемпіонату Skoda Service Challenge дістати перемогу в міжнародному фіналі Skoda Service Challenge 2013 у Чехії.
     
     
     
     
    SPV Company Ltd. - імпортер і дистрибутор продукції безпеки провідних світових виробників. Заснована в 1994 році в місті Києві. Завдяки багаторічному досвіду і бездоганній репутації компанія стала беззаперечним лідером ринку безпеки України.
     
    Основні напрями: Безпека об'єктів. Генеральний імпортер і дистриб'ютор в Україні ізраїльського виробника продукції безпеки для приватного і промислового застосування концерну MUL-T-LOCK Ltd; авторизований дилер і імпортер продукції фінського виробника замкової продукції ABLOY Oy; ексклюзивний дилер ізраїльських електромеханічних замків KNOCK N'LOCK, ексклюзивно представляє на ринку України дверні дотягувачі японського виробника RYOBI та іншу продукцію безпеки від світових лідерів. Безпека автомобілів. Ексклюзивний дистриб'ютор чеського виробника механічних протиугінних засобів CONSTRUCT в Україні.
     
    З 2002 року - діючий член Української Локсмайстер Федерації, яка є експертом і гарантом у галузі безпеки.
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору