Завітайте на стенд видання «Замки і ключі» на «ЄвроБудЕкспо-2012» / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Завітайте на стенд видання «Замки і ключі» на «ЄвроБудЕкспо-2012»

  • 31.10.2012

    Завітайте на стенд видання «Замки і ключі» на «ЄвроБудЕкспо-2012»

    Завітайте на стенд видання «Замки і ключі» на «ЄвроБудЕкспо-2012»
    Всеукраїнське видання про безпеку «Замки і ключі» виступить інформаційним партнером «ЄвроБудЕкспо-2012» та візьме безпосередню участь у заході. Міжнародна виставка відбудеться у період з 6 по 9 листопада 2012 року у приміщенні столичного Міжнародного виставкового центру. Серед організаторів «ЄвроБудЕкспо-2012» - Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.

    На стенді «Замків і Ключів» представлять третій номер видання. Відвідувачі виставки зможуть безкоштовно отримати примірник журналу. У випуску опубліковано матеріали про організацію безпеки на ФЧ Євро-2012, новинки ринку безпеки об’єктів та автомобілів, тематичні інтерв’ю з відомими людьми. Зважаючи на основну аудиторію «ЕвроБудЕкспо-2012» - фахівців будівельної промисловості і суміжних з нею галузей, для відвідувачів актуальною буде тема безпеки різноманітних об’єктів. Разом зі свіжим номером журналу бажаючі отримають і фахову консультацію з питань безпеки.

    Запрошуємо всіх, кому цікава тематика безпеки, відвідати стенд Української Локсмайстер Федерації на II-й Спеціалізованій виставці «ЕвроБудЕкспо-2012», що відбудеться у Києві з 6 по 9 листопада за адресою Броварський пр-т, 15 (ст. м. «Лівобережна»).
    Відвідувачі виставки II Спеціалізованої виставки
    ЄВРОБУДЕКСПО–2012 будуть мати змогу відвідати також й інші заходи, що пройдуть на одній площадці, а саме:
    - X Міжнародний водний форум AQUA UKRAINE-2012
    - III Спеціалізована виставка ДОРТЕХЕКСПО – 2012
    - IX Міжнародна агропромислова виставка АГРОФОРУМ–2012
    - V Міжнародна спеціалізована виставка ЕНЕРГОЕФЕКТИВНІСТЬ - 2012
    - X Міжнародна спеціалізована виставка КОМУНТЕХ–2012
     
    Подробиці можна переглянути за веб-адресою:
     
     
     
     
     
    SPV Company Ltd. - імпортер і дистрибутор продукції безпеки провідних світових виробників. Заснована в 1994 році в місті Києві. Завдяки багаторічному досвіду і бездоганній репутації компанія стала беззаперечним лідером ринку безпеки України.
     
    Основні напрями: Безпека об'єктів. Генеральний імпортер і дистриб'ютор в Україні ізраїльського виробника продукції безпеки для приватного і промислового застосування концерну MUL-T-LOCK Ltd; авторизований дилер і імпортер продукції фінського виробника замкової продукції ABLOY Oy; ексклюзивний дилер ізраїльських електромеханічних замків KNOCK N'LOCK, ексклюзивно представляє на ринку України дверні дотягувачі японського виробника RYOBI та іншу продукцію безпеки від світових лідерів. Безпека автомобілів. Ексклюзивний дистриб'ютор чеського виробника механічних протиугінних засобів CONSTRUCT в Україні.
     
    З 2002 року - діючий член Української Локсмайстер Федерації, яка є експертом і гарантом у галузі безпеки.
     

     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору