SPV Company Ltd взяла участь у виставці «Меблеві технології, комплектуючі, текстиль 2012» / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > SPV Company Ltd взяла участь у виставці «Меблеві технології, комплектуючі, текстиль 2012»

  • 05.10.2012

    SPV Company Ltd взяла участь у виставці «Меблеві технології, комплектуючі, текстиль 2012»

     SPV Company Ltd взяла участь у Міжнародній виставці «Меблеві технології, комплектуючі, текстиль 2012» (Design Living Tendency), що відбулася з 3 по 6 жовтня у столичному виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза».

    За шість років проведення виставка «Меблеві технології, комплектуючі, текстиль 2012» стала зручною платформою для зустрічей постачальників та виробників продукції для обладнання інтер’єру, дистриб’юторів, архітекторів, дизайнерів та декораторів. Дана виставка є безсумнівним лідером серед заходів інтер’єру та дизайну в Україні.

    На стенді компанія SPV Company Ltd, ексклюзивний імпортер VINORIT® (віноріт) в Україні, представила покриття ізраїльського бренду та МДФ накладки ламіновані VINORIT® для декорування вхідних дверей найрізноманітнішого дизайну від лаконічної класики до сучасних ліній мінімалізму.
     
     

    Відвідувачі, серед яких – і виробники, які вже працюють з експонованою продукцією, і майбутні партнери, мали змогу ознайомитись з новими кольорами ПВХ-покриття VINORIT® (віноріт) та дизайнами дверних накладок.
     
    Спеціальне стійке ПВХ-покриття VINORIT® (віноріт) виробляється для оздоблення як вхідних так і міжкімнатних дверей, а також меблевих та кухонних фасадів. Покриття поєднує в собі високі показники практичності та стійкості, екологічність та естетичність.
     
     

    Зацікавленим відвідувачам виставки пропонували ознайомитись з оновленою кольоровою лінійкою покриття VINORIT® (віноріт) ізраїльського виробництва. Обрати колір та текстуру до смаку та інтер’єру не складно – адже розмаїття відтінків та текстур поверхонь дають змогу знайти потрібне покриття. Об’єднуючим чинником всієї лінійки покриття VINORIT® (віноріт) є його висока якість. ПВХ Покриття VINORIT® (віноріт) повністю пристосоване для зовнішнього використання, має захист від ультрафіолету, стійке до атмосферних факторів (перепадів температур, вологість), механічних ушкоджень (подряпин), довговічне (зберігає свої якісні показники десятки років).
     

    VINORIT® (віноріт) - відмінне покриття для дверних накладок з МДФ. Серед представлених тільки на стенді SPV Company Ltd накладок – десятки стильних та вишуканих дизайнів.Каталог налічує більше 500 рисунків накладок для оздоблення як внутрішньої так і зовнішньої сторін вхідних дверей. Крім стандартиних русунків, дизайнери «СПВ Компані Лтд» ввели нові напрями сучасного дизайну - серії Nature та Geometry. Зазначені стали настільки популярними і затребуваними, що їх часто намагаються скопіювати інші виробники.
     

    За необхідності кожна ідея замовника може бути втілена в життя, адже МДФ матеріал піддається будь-якому фрезеруванню, а покриття VINORIT® (віноріт) має унікальну пластичне покриття, яке може окутати навіть гострі кути.
     

    Участь SPV Company Ltd у Міжнародній виставці «Меблеві технології, комплектуючі, текстиль 2012» стала черговим кроком у напрямі популяризації якісного декору, який можна застосовувати разом із продукцією безпеки – вхідними дверми, або ж використовувати як самостійний елемент для втілення ідей декорування у приміщенні.
     
     
     
     
     
    SPV Company Ltd. - імпортер і дистрибутор продукції безпеки провідних світових виробників. Заснована в 1994 році в місті Києві. Завдяки багаторічному досвіду і бездоганній репутації компанія стала беззаперечним лідером ринку безпеки України.
     
    Основні напрями: Безпека об'єктів. Генеральний імпортер і дистриб'ютор в Україні ізраїльського виробника продукції безпеки для приватного і промислового застосування концерну MUL-T-LOCK Ltd; авторизований дилер і імпортер продукції фінського виробника замкової продукції ABLOY Oy; ексклюзивний дилер ізраїльських електромеханічних замків KNOCK N'LOCK, ексклюзивно представляє на ринку України дверні дотягувачі японського виробника RYOBI та іншу продукцію безпеки від світових лідерів. Безпека автомобілів. Ексклюзивний дистриб'ютор чеського виробника механічних протиугінних засобів CONSTRUCT в Україні.
     
    З 2002 року - діючий член Української Локсмайстер Федерації, яка є експертом і гарантом у галузі безпеки.
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору