Підліток викрав три автомобілі за три дні / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Підліток викрав три автомобілі за три дні

  • 26.09.2012

    Підліток викрав три автомобілі за три дні

    Підліток викрав три автомобілі за три дні
    У Рівному підліток за три дні викрав три автомобілі. Про це повідомляє інтернет-видання korrespondent.net: «20 вересня в Рівному з двору будинку по вулиці Вербної, 37, був викрадений автомобіль марки ВАЗ 2102. Того ж дня співробітники ДАІ знайшли легковий автомобіль у кюветі на автодорозі Устилуг - Луцьк - Рівне з механічними пошкодженнями. Наступного дня правоохоронці отримали нове повідомлення про незаконне заволодіння автомобілем Ніссан Санні, який був викрадений у Рівному з двору будинку по вулиці Короленка, 3. Зазначений автомобіль працівники Державтоінспекції незабаром знайшли на автодорозі Бережниця - Степань - Деражне - Клевань з механічними пошкодженнями передньої частини вказаного автомобіля. Викрадач цих автомобілів був затриманий 23 вересня. При цьому зловмисник їхав вже в третьому викраденому їм автомобілі. 23 вересня о першій годині ночі наряд ДПС ДАІ міста Рівного здійснював нагляд за дорожнім рухом по вулиці Князя Володимира та помітив автомобіль марки Форд Сієрра, який рухався з порушенням правил дорожнього руху. Інспектор ДПС зажадав зупинити автомобіль. Однак водій Форда вимогу працівників міліції проігнорував, різко збільшив швидкість руху та спробував втекти від правоохоронців. Більше години працівники ДАІ наздоганяли втікача, який неодноразово створював аварійні ситуації на дорозі. На одному з перехресть поблизу міста Костопіль водій з'їхав в кювет. З'ясувалося, що за кермом легкового автомобіля перебував 15-річний юнак, житель Волинської області. Хлопець викрав Форд в місті Рівне з двору будинку по вулиці Шпановской, 77, в чому сам і зізнався. Також підліток розповів, що напередодні в обласному центрі він викрав ще два автомобілі, а саме: раніше зазначені ВАЗ 2102 і Ніссан Санні. За словами юнака, транспортні засоби він відкривав за допомогою викрутки, а заводив їх, підбираючи різні ключі. Автомобілі він викрадав, щоб доїхати додому».
     
    Всі три автомобілі стали легкою здобиччю не тільки завдяки спритності викрадача, але і через безтурботне ставлення власників транспорту до свого майна. Якби в салонах викрадених автомобілів стояли надійні механічні протиугінні замки, угнати машини не вдалося б.

    Ситуація, що склалася, яскраво демонструє, що додатково захищати автомобіль від викрадення – це необхідність в наші дні. Ми переконливо радимо звертатися до установчих центрів вашого міста, де експерти з безпеки автомобіля підберуть оптимальний комплекс протиугінного захисту.
     
     
     
     
    SPV Company Ltd. - імпортер і дистрибутор продукції безпеки провідних світових виробників. Заснована в 1994 році в місті Києві. Завдяки багаторічному досвіду і бездоганній репутації компанія стала беззаперечним лідером ринку безпеки України.
     
    Основні напрями: Безпека об'єктів. Генеральний імпортер і дистриб'ютор в Україні ізраїльського виробника продукції безпеки для приватного і промислового застосування концерну MUL-T-LOCK Ltd; авторизований дилер і імпортер продукції фінського виробника замкової продукції ABLOY Oy; ексклюзивний дилер ізраїльських електромеханічних замків KNOCK N'LOCK, ексклюзивно представляє на ринку України дверні дотягувачі японського виробника RYOBI та іншу продукцію безпеки від світових лідерів. Безпека автомобілів. Ексклюзивний дистриб'ютор чеського виробника механічних протиугінних засобів CONSTRUCT в Україні.
     
    З 2002 року - діючий член Української Локсмайстер Федерації, яка є експертом і гарантом у галузі безпеки.
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору