Власник CONSTRUCT на Столичному Автошоу: «Якщо стоїть CONSTRUCT (конструкт) - угонщики навіть не намагатимуться викрасти авто» / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Власник CONSTRUCT на Столичному Автошоу: «Якщо стоїть CONSTRUCT (конструкт) - угонщики навіть не намагатимуться викрасти авто»

  • 11.09.2012

    Власник CONSTRUCT на Столичному Автошоу: «Якщо стоїть CONSTRUCT (конструкт) - угонщики навіть не намагатимуться викрасти авто»

    Власник CONSTRUCT на Столичному Автошоу: «Якщо стоїть CONSTRUCT (конструкт) - угонщики навіть не намагатимуться викрасти авто»
    SPV Company Ltd., генеральний імпортер CONSTRUCT (конструкт) в Україні, представив механічні протиугінні замки на дев’ятому «Столичному Автошоу». Автоподія відбулася у Києві з 7 по 9 вересня.

    У заході взяли участь більше двадцяти всесвітньо відомих автомобільних брендів.

    Цього року за традицією SPV Company Ltd. розділила стенд з компанією-партнером «ЗІП Авто». Відвідувачі мали змогу не лише проконсультуватись щодо засобів авто захисту, але і перевірити МПУ CONSTRUCT (конструкт) на ділі.
     

    Фахівці SPV Company Ltd. провели випробування під назвою «Міф про рідкий азот - перевірено CONSTRUCT (конструкт)». У ході експерименту CONSTRUCT (конструкт) охолодили за допомогою рідкого азоту до -196С, після чого підтвердили його стійкість до фізичного зламу. Охочі могли власноруч випробувати замок - CONSTRUCT (конструкт) знову і знову доводив свою надійність та незламність.

    Таким чином черговий раз було розвіяно міф про те, що охолодивши метал замка рідким азотом, його можна зруйнувати.
     
     
    Андрій користується CONSTRUCT декілька років

    Серед гостей авто виставки були й такі, що вже користуються CONSTRUCT (конструкт). « А чому б і ні? Потрібно було надійно захистити авто від угону. – зазначив автовласник Андрій, який вже протягом декількох років користується МПУ CONSTRUCT (конструкт). – Автомобіль потрібно захищати комплексно – встановлювати різнопланові системи. Просто обрав CONSTRUCT (конструкт) і встановив».
     
     
    Євген та Андрій встановили замок КПШ на новеньку Nissan після того, як перше авто у них викрали

    У інших власників CONSTRUCT (конструкт) – не дуже оптимістична історія. Чеський МПУ вони встановили після угону першого авта: «Ми встановили CONSTRUCT (конструкт) у нову автівку Nissan. – розповіли відвідувачі стенду - батько Євген та його син Андрій. - Перший автомобіль у нас викрали у Одесі. Авто не знайшли. На ньому не було ані сигналізації, ані замка КПШ. Тож потрібно було обрати найнадійніший захист. Обрали замок КПШ за порадою друзів. Знаємо, що якщо у салоні стоїть CONSTRUCT (конструкт) , то угонщики навіть не намагатимуться викрасти авто».
     

    Відвідувачі автомобільної події на власні очі впевнились у надійності та ефективності механічних протиугінних замків CONSTRUCT (конструкт) та отримали відповіді на всі питання щодо захисту авто. Генеральний імпортер CONSTRUCT (конструкт) в Україні SPV Company Ltd. у подальшому активно братиме участь у масзаходах з метою ознайомлення автовласників з найефективнішими засобами від угону.
     
     
     
    Довідка:
     
    Столичне Автошоу 2012
    Дев'яте щорічне автомобільне свято, що пропонує спеціальні умови покупки автомобілів. На виставці представили автомобілі Mercedes-Вenz, Chrysler, Jeep, Smart, KiaOpel, Chevrolet, Nissan, Renault, Toyota, ЗАЗ, Chery, TATA, JAC, I-VAN, мотоцикли Ducati. У рамках Автомобільного шоу відбулося більше 10 яскравих автопрем’єр. Організатор Столичного Автошоу - Українська Автомобільна Корпорація - транснаціональна корпорація, лідер автомобільного ринку України; найбільший виробник автомобілів, дистриб'ютор і постачальник високоякісних сервісних послуг; експортер автомобілів у країни СНД і близького зарубіжжя.
     
    CONSTRUCT (конструкт)
    Чеський виробник і постачальник механічних протиугінних пристроїв для більшості моделей легкових і напіввантажних автомобілів. Протиугінні пристрої CONSTRUCT (конструкт) стійкі до впливу хімічних речовин, не залежать від стану акумулятора та інших функцій авто і мають високосекретні циліндри. Серед переваг продукції бренду CONSTRUCT (конструкт) - простота у користуванні, елегантний дизайн, невибагливість у обслуговуванні.
    «СПВ Компані Лтд» - ексклюзивний дистрибутор CONSTRUCT (конструкт) в Україні з 1999 року.
     
     
     
     
    SPV Company Ltd. - імпортер і дистрибутор продукції безпеки провідних світових виробників. Заснована в 1994 році в місті Києві. Завдяки багаторічному досвіду і бездоганній репутації компанія стала беззаперечним лідером ринку безпеки України.
     
    Основні напрями: Безпека об'єктів. Генеральний імпортер і дистриб'ютор в Україні ізраїльського виробника продукції безпеки для приватного і промислового застосування концерну MUL-T-LOCK Ltd; авторизований дилер і імпортер продукції фінського виробника замкової продукції ABLOY Oy; ексклюзивний дилер ізраїльських електромеханічних замків KNOCK N'LOCK, ексклюзивно представляє на ринку України дверні дотягувачі японського виробника RYOBI та іншу продукцію безпеки від світових лідерів. Безпека автомобілів. Ексклюзивний дистриб'ютор чеського виробника механічних протиугінних засобів CONSTRUCT в Україні.
     
    З 2002 року - діючий член Української Локсмайстер Федерації, яка є експертом і гарантом у галузі безпеки.
     

     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору