«СПВ Компані Лтд.» запустила показ рекламного ролика «Крадіжка сторіччя» на 24 каналі / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > «СПВ Компані Лтд.» запустила показ рекламного ролика «Крадіжка сторіччя» на 24 каналі

  • 23.07.2012

    «СПВ Компані Лтд.» запустила показ рекламного ролика «Крадіжка сторіччя» на 24 каналі

    «СПВ Компані Лтд.» запустила показ рекламного ролика «Крадіжка сторіччя» на 24 каналі
    На 24 каналі розпочато ротацію рекламного ролика «Крадіжка сторіччя». У відеороботі обіграно тему захисту помешкання від крадіжки за допомогою унікальних рішень з безпеки від світових брендів - MUL-T-LOCK (мультилок), ABLOY (аблой) та KNOCK N`LOCK (нок лок), імпортерами яких є компанія «СПВ Компані Лтд.».

    Трансляція рекламного ролику на24 каналі триватиме з 1 по 31 липня 2012 року. Протягом зазначеного періоду буде здійснено 186 показів 30-секундного відеоекшену, у якому «на ділі» демонструються переваги захисту MUL-T-LOCK (мультилок), ABLOY (аблой) та KNOCK N`LOCK (нок лок). Як і у відеоролику, так і у реальному житті рішення з безпеки від MUL-T-LOCK (мультилок), ABLOY (аблой) та KNOCK N`LOCK (нок лок) забезпечать найвищий ступінь захисту від несанкціонованого проникнення. «Повний Аблой» - резюмує один з героїв-крадіїв після невдалої спроби відкрити циліндр замка фінського виробника.

     
    У подальшому «СПВ Компані Лтд» планує активну ротацію рекламного ролика «Крадіжка сторіччя» на інших каналах українського телебачення.
     
     
     
     
    SPV Company Ltd. - імпортер і дистрибутор продукції безпеки провідних світових виробників. Заснована в 1994 році в місті Києві. Завдяки багаторічному досвіду і бездоганній репутації компанія стала беззаперечним лідером ринку безпеки України.
     
    Основні напрями: Безпека об'єктів. Генеральний імпортер і дистриб'ютор в Україні ізраїльського виробника продукції безпеки для приватного і промислового застосування концерну MUL-T-LOCK Ltd; авторизований дилер і імпортер продукції фінського виробника замкової продукції ABLOY Oy; ексклюзивний дилер ізраїльських електромеханічних замків KNOCK N'LOCK, ексклюзивно представляє на ринку України дверні дотягувачі японського виробника RYOBI та іншу продукцію безпеки від світових лідерів. Безпека автомобілів. Ексклюзивний дистриб'ютор чеського виробника механічних протиугінних засобів CONSTRUCT в Україні.
     
    З 2002 року - діючий член Української Локсмайстер Федерації, яка є експертом і гарантом у галузі безпеки.
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору