Загальні збори УЛФ – у День локсмайстра / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Загальні збори УЛФ – у День локсмайстра

  • 06.07.2012

    Загальні збори УЛФ – у День локсмайстра

    Загальні збори УЛФ – у День локсмайстра
    Дев’ять років поспіль кожної другої суботи липня локсмайстри відзначають професійне свято. Рівно стільки в Україні існує професія локсмайстра – майстра з продажу, налагодження та експлуатації систем замикання і контролю доступу. І рівно стільки Українська Локсмайстер Федерація збирає представників професії на Загальні збори – аби розповісти про новітні технології замикання, нестандартні підходи у вирішенні складних завдань, означити напрями розвитку громадської організації та професійної спільноти.
    Обмін досвідом та приємне спілкування з колегами доповнюються цікавими виступами експертів галузі. Цього року традицію буде продовжено – у суботу, 7 липня, на локсмайстрів чекає цікава робоча та розважальна програма. Компанія «СПВ Компані Лтд» всіляко підтримує ініціативи УЛФ, тим самим сприяє розвитку галузі замикання і технічного укріплення об'єктів в Україні. Фахівці компанії візьмуть участь у Загальних зборах і цього року.
    У переддень свята хочемо побажати співробітникам галузі більше цікавих завдань, взаєморозуміння та взаємоповаги з клієнтами, постійного розвитку у всіх сферах життя! Нехай кожен День буде Вашим Днем Локсмайстра! Будуймо Україну безпечною!

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору