Новий колір покриття - VINORIT® BLACK CHERRY / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Новий колір покриття - VINORIT® BLACK CHERRY

  • 20.06.2012

    Новий колір покриття - VINORIT® BLACK CHERRY

    Новий колір покриття - VINORIT® BLACK CHERRY
    SPV Company Ltd., ексклюзивний імпортер декоративного ПВХ покриття VINORIT® (віноріт) виробництва Kibbutz Haogen (Ізраїль), повідомляє про надходження на склад нового унікального кольору - BLACK CHERRY (чорна черешня). VINORIT 04 BLACK CHERRY (чорна черешня) – це унікальне поєднання сучасного кольору та благородної текстури дерева. Новий колір ПВХ покриття для ламінації профільних конструкцій був орієнтований на ринок Англії. Сьогодні він - перший тренд у Европі. На запит SPV Company Ltd постачальник створив цей унікальний колір і для VINORIT® (винорит). Застосування декоративного ПВХ-покриття у сучасному виробництві для ламінування меблевих фасадів з МДФ та металевих вхідних дверей є досить розповсюдженим. ПВХ-покриття VINORIT® (віноріт) є одним із найбільш популярних в Україні.
     
     
    Вироби, ламіновані VINORIT® (віноріт), відрізняються довговічністю, практичністю, вони придатні для зовнішнього використання, стійкі до ультрафіолетового випромінювання, перепадів температури, вологи та механічних пошкоджень. Вони не потребують спеціального догляду і впродовж тривалого часу не втрачають свого зовнішнього вигляду.

    Виробник ПВХ покриття постійно дбає і про удосконалення якості виробів, і про розширення кольорової палітри VINORIT® (віноріт). Тому стежте за новинками на нашому сайті і декоруйте захищаючи разом з VINORIT® (віноріт).
     
    VINORIT® BLACK CHERRY (віноріт блек чері) черешня чорна надійшов у таких типорозмірах:
       Рулони шириною 1250 мм, довжиною 70 м/п
       Рулони шириною 1400 мм, довжиною 100 м/п.
     
     
     
     
    SPV Company Ltd. - імпортер і дистрибутор продукції безпеки провідних світових виробників. Заснована в 1994 році в місті Києві. Завдяки багаторічному досвіду і бездоганній репутації компанія стала беззаперечним лідером ринку безпеки України.
     
    Основні напрями: Безпека об'єктів. Генеральний імпортер і дистриб'ютор в Україні ізраїльського виробника продукції безпеки для приватного і промислового застосування концерну MUL-T-LOCK Ltd; авторизований дилер і імпортер продукції фінського виробника замкової продукції ABLOY Oy; ексклюзивний дилер ізраїльських електромеханічних замків KNOCK N'LOCK, ексклюзивно представляє на ринку України дверні дотягувачі японського виробника RYOBI та іншу продукцію безпеки від світових лідерів. Безпека автомобілів. Ексклюзивний дистриб'ютор чеського виробника механічних протиугінних засобів CONSTRUCT в Україні.
     
    З 2002 року - діючий член Української Локсмайстер Федерації, яка є експертом і гарантом у галузі безпеки.
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору