«СПВ Компані Лтд» та «ВіДі Груп» продовжують співробітництво / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > «СПВ Компані Лтд» та «ВіДі Груп» продовжують співробітництво

  • 26.04.2012

    «СПВ Компані Лтд» та «ВіДі Груп» продовжують співробітництво

    «СПВ Компані Лтд» та «ВіДі Груп» продовжують співробітництво
    «СПВ Компані Лтд», генеральний імпортер механічних протиугінних замків CONSTRUCT (конструкт) в Україну, перемогла у тендері компанії «ВіДі Груп» на закупівлю замків КПП та капоту.

    Співпраця між компаніями «СПВ Компані Лтд» та «ВіДі Груп» триває з 1994 року. Договір про співробітництво між компаніями уклали у 2009 році. Система відносин між «СПВ Компані Лтд» та «ВіДі Груп» ґрунтуються на об’єднанні ресурсів компаній задля організації клієнтоорієнтованої співпраці на довгостроковій основі.
     
    «ВіДі Груп» — це група компаній, заснована у 1994 році, представлена провідними підприємствами на автомобільному та логістичному ринках України. Компанія здобула репутацію надійного партнера у сферах лізингу, девелопменту й страхування транспортних засобів.
     
    «ВіДі Груп» дбає про найвищий рівень якості комплектуючих для автомобілів. Компанія співпрацює з відомими світовими брендами Toyota, Lexus, Nissan, Infiniti, Honda, Mazda, Ford, Citroёn, Peugeot, Subaru, Range Rover, Land Rover, тому якість кожного комплектуючого повинна відповідати високим світовим стандартам.
     

     
    У виборі партнерів компанія «ВіДі Груп» керується принципом дотримання ними стандартів якості та реалізації українським споживачам товарів і послуг з найвищими споживними характеристиками.

    Компанія «СПВ Компані Лтд» імпортує механічні протиугінні замки на український ринок протягом 20 років. Протиугінні замки чеського виробника мають високий технологічний рівень, а споживні якості всієї продукції CONSTRUCT (конструкт) ґрунтуються на багаторічних наукових розробках і підтверджені низкою сертифікатів і посвідчень у багатьох європейських країнах. CONSTRUCT (конструкт) виробляє понад 150 нових моделей замків на рік, - кожні два дні в компанії виходить новий, вдосконалений виріб. Виробники автомобілів виводять на ринок нові моделі - і CONSTRUCT (конструкт) оперативно задовольняє потреби у надійних засобах захисту для них. Продукція CONSTRUCT (конструкт) якнайкраще відповідає тим вимогам, що висуваються компанією «ВіДі Груп» до засобів захисту від угону.

    «СПВ Компані Лтд» дякує «ВіДі Груп» за довіру та надійне партнерство протягом багатьох років.
     

     
    Для довідки:
    «ВіДі Груп» – це група компаній, в яку входить 40 підприємств, діяльність яких сконцентрована в таких сферах: автомобільний бізнес – «ВіДі АвтоСіті», автомобільна логістика – «ВіДі Логістик Менеджмент Груп», страхування та фінансові послуги – «ВіДі Страхування», девелопмент – «ВіДі Будівництво». «ВіДі Груп» першою в Україні запровадила новий формат у сфері автомобільних продажів –Місто Автомобілів «ВіДі АвтоСіті» на Великій Кільцевій у Києві, що дає змогу клієнтам отримати весь спектр послуг з продажу та обслуговування автомобілів визнаних світових брендів в одному місці.
     
     
     
    SPV Company Ltd. - імпортер і дистрибутор продукції безпеки провідних світових виробників. Заснована в 1994 році в місті Києві. Завдяки багаторічному досвіду і бездоганній репутації компанія стала беззаперечним лідером ринку безпеки України.
     
    Основні напрями: Безпека об'єктів. Генеральний імпортер і дистриб'ютор в Україні ізраїльського виробника продукції безпеки для приватного і промислового застосування концерну MUL-T-LOCK Ltd; авторизований дилер і імпортер продукції фінського виробника замкової продукції ABLOY Oy; ексклюзивний дилер ізраїльських електромеханічних замків KNOCK N'LOCK, ексклюзивно представляє на ринку України дверні дотягувачі японського виробника RYOBI та іншу продукцію безпеки від світових лідерів. Безпека автомобілів. Ексклюзивний дистриб'ютор чеського виробника механічних протиугінних засобів CONSTRUCT в Україні.
     
    З 2002 року - діючий член Української Локсмайстер Федерації, яка є експертом і гарантом у галузі безпеки.
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору