Автомобільні замки Construct - в центрі уваги херсонських автомобілістів / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Автомобільні замки Construct - в центрі уваги херсонських автомобілістів

  • 04.10.2013

    Автомобільні замки Construct - в центрі уваги херсонських автомобілістів

    Автомобільні замки Construct - в центрі уваги херсонських автомобілістів
    Лінійка механічних протиугонних замків чеського виробника експонувалася під час автомобільної виставки "Автошоу Херсон 2013" у вересні 2013 року. Подія стала не лише видовищною, а й інформативною. Поряд із сучасною й антикварною технікою відвідувачам показували, як уберегти своїх залізних коней від зловмисників, зробити користування автомобілями зручним і спокійним.
     
     
    Ексклюзивним дистрибутором чеських механічних протиугонних замків Construct ( констракт ) в Україні з 1999 року є «СПВ Компані Лтд». Торговий представник дистрибутора на Херсонщині, керівник приватного підприємства «Сервіс Формула-1» Євген Калюжний розповів, що продукцією Construct ( конструкт ) цікавилися власники як бюджетних автівок, так і машин преміум-класу. Розпитували переважно про виробника, принцип роботи механічних протиугонних замків, вартість. Кожен міг уявити себе власником продукції Construct ( констракт ), замикаючи й відмикаючи замок на демонстраційному стенді. До замків Construct з інтересом підходили навіть водії, які вже встановили цю систему захисту від викрадення. Вони дізнавалися про новинки чеського виробника, про монтаж і експлуатацію.
     
     
    «Часом звучали кумедні запитання від недосвідчених автовласників, Construct приваблював навіть дітей. Розпитували про механічні замки захисту від викрадення й літні люди. Вони їздять на автомобілях радянського виробництва, частину з яких уже можна вважати антикварними. Однак ми не залишили поза увагою жодного відвідувача, адже люди поважного віку перекажуть почуте дітям і внукам, а поінформована молодь рано чи пізно обере Construct для свого авто», - розповів керівник приватного підприємства «Сервіс Формула-1» Євген Калюжний.
     
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору