200 механічних замків CONSTRUCT HOOD-LOCK для провідного банку України / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > 200 механічних замків CONSTRUCT HOOD-LOCK для провідного банку України

  • 15.05.2013

    200 механічних замків CONSTRUCT HOOD-LOCK для провідного банку України

    Перше в Україні Місто Автомобілів «ВіДі АвтоСіті» спільно з компанією «СПВ Компані Лтд», генеральним імпортером механічних протиугінних замків CONSTRUCT (канстракт), обладнали механічними протиугінними системами чеського виробника CONSTRUCT (конструкт) більше 200 одиниць інкасаторської броньованої техніки автопарку однієї з найбільших фінансових установ України, що входить в трійку лідерів вітчизняного банківського ринку. З метою забезпечення найвищого рівня захисту, у кожне броньоване авто додатково встановили механічні замки капоту CONSTRUCT HOOD-LOCK (констракт худлок), що обмежують вільний доступ в підкапотний простір та захищають від несанкціонованого відкриття. CONSTRUCT HOOD-LOCK (констракт худлок) є автономним пристроєм – замок не залежить від стану акумулятора та будь-яких інших функцій автомобіля. Пристрій зручний в експлуатації – відкривається і закривається за допомогою ключа.
     
    Протиугінна система встановлюється на рідні посадкові місця і не псує інтер’єр салону.
     
    Переваги користування замками капоту CONSTRUCT оцінили сотні власників авто в Україні та за кордоном. Відтепер до їх числа долучаться і співробітники банку-клієнта, які експлуатуватимуть CONSTRUCT HOOD-LOCK (констракт худлок) – надійний та зручний блокувальний пристрій.
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору