«СПВ Компані Лтд» пропонує систему автомоніторінгу Spetrotec / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > «СПВ Компані Лтд» пропонує систему автомоніторінгу Spetrotec

  • 26.03.2013

    «СПВ Компані Лтд» пропонує систему автомоніторінгу Spetrotec

    «СПВ Компані Лтд» пропонує систему автомоніторінгу Spetrotec
    «СПВ Компані Лтд» надає сервіс з моніторингу автотранспорту ізраїльської компанії Spetrotec (спетротек).
     
    Завдяки сервісу з моніторингу клієнт зможе забезпечити економну витрату палива, оптимізувати маршрут автомобіля, знати точну локацію і напрямок руху конкретного авто.

    Монітрінг автотранспорту дає змогу керувати маршрутами в режимі реального часу, допомагає організувати дисципліну водіїв і диспетчерів, що забезпечує зручність клієнтів-одержувачів.

    Послуга GPS моніторингу дозволяє виключити нецільове використання автомобіля, при цьому знижуються витрати не тільки на паливо, але і на сервіс. Клієнт зможе отримати доступ до звітів і інформації в будь-який час.

    Система моніторингу Spetrotec (спетротек) допоможе відстежити пересування авто у реальному часі і часовому відрізку до 60 останніх днів, а також встановити режим експлуатації транспортного засобу та отримати різноманітні звіти в заданий період часу. Контроль за раціональним використанням транспорту в автопарку допоможе вести облік цільового використання робочого часу водієм.

    Одержувати дані про автомобіль можна за допомогою сайту виробника, на якому при введенні логіна і пароля відображаються дані, і за допомогою СМС - у встановлених клієнтом випадках (наприклад, відхилення від маршруту, спробі викрадення, спрацьовуванні датчиків аварії).

    Система відмінно зарекомендувала себе в багатьох країнах світу. Її встановлюють на комерційні та приватні автомобілі. Компанія «СПВ Компані Лтд» також обладнала автомобілі власного автопарку системами моніторингу Spetrotec (спетротек), що за короткий термін дало відчутні результати.
     
     

     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору