Замок MUL-T-LOCK® CAM 19 отримав американський сертифікат / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Замок MUL-T-LOCK® CAM 19 отримав американський сертифікат

  • 03.02.2014

    Замок MUL-T-LOCK® CAM 19 отримав американський сертифікат

    Замок MUL-T-LOCK® CAM 19 отримав американський сертифікат
    Замок для обладнання MUL-T-LOCK® CAM 19 ( мультилок кам 19 ) схвалено UL (Underwriters Laboratories). Це американський незалежний орган, який тестує і сертифікує продукцію вже понад сторіччя. UL, провідний орган сертифікації у світі, засвідчив, що замок MUL-T-LOCK® CAM 19 відповідає рівню секретності та зламостійкості, визначеному американським стандартом UL 437 "Замки ключові". Відтепер про це свідчитиме спеціальний знак на упаковці виробу.
     
    Underwriters Laboratories проводила випробування врізного замка з накидним ригелем MUL-T-LOCK® CAM 19 ( мультилок кам 19 ), використовуючи такий інструмент: молоток вагою до 1,36 кг, зубило та викрутка довжиною до 380 мм, плоскогубці, балонний ключ, ножівка по металу, ручний електроінструмент (дриль) із високошвидкісними свердлами і максимальними обертами 1 900 об./хв.
     
    Результати тестів засвідчили, що ізраїльський замок MUL-T-LOCK® CAM 19 ( мультлок кам 19 ) мінімум 10 хвилин протистоїть відмиканню відмичкою та методом імпресії (витискання), і щонайменше 5 хвилин – руйнівному зламу: викручуванню, свердлінню, пилянню, витягуванню та вибиванню. Це та межа, за якої зловмисники зазвичай відмовляються від спроб зламати «міцний горішок», щоб не привертати уваги, і йдуть шукати легшої поживи.
     
    MUL-T-LOCK® CAM 19 – один із найпопулярніших замків для обладнання та металевих шаф, таких як платіжні термінали, банкомати, абонентські шафки в торгово-розважальних центрах, шафки для одягу, електрощитки, кавові автомати та інше вендингове обладання. Замок виготовлений із латуні, а накидний ригель – зі сталі, в обробці нікель сатин. MUL-T-LOCK® CAM 19 ( мультлок кам 19 ) комплектується замковими циліндрами MUL-T-LOCK® Classic ( мультилок класик ) або MUL-T-LOCK® Interactive+ ( мультилок інтерактив плюс ), на основі яких можна будувати системи «Один ключ» та «Майстер-ключ». Висока секретність замка (понад 1,2 млн. комбінацій циліндра і ключа MUL-T-LOCK® Classic і понад 168 млн. в MUL-T-LOCK® Interactive+) – запорука надійного захисту від спроб відмикання відмичками. 
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору