CONSTRUCTивна охорона збереже вантаж фургона / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > CONSTRUCTивна охорона збереже вантаж фургона

  • 18.12.2013

    CONSTRUCTивна охорона збереже вантаж фургона

    CONSTRUCTивна охорона збереже вантаж фургона
    Кореспонденція і вантажі, які перевозить світовий лідер експрес-доставки по Україні, тепер під надійним захистом CONSTRUCT Van Pro ( конструкт ван про ). Із чеськими механічними замками водії фургонів Volkswagen Caddy та Crafter можуть не побоюватися за безпеку довірених їм речей.
     
    Провідний перевізник доставляє мільйони посилок, документів і вантажів по всьому світу. На нього покладаються приватні клієнти і бізнес-структури в Україні. Тому компанія приділяє особливу увагу безпеці перевезень. Як показує досвід, заводські замки на задніх або бічних дверях комерційних автомобілів – це лише ілюзія захисту. Код сигналізації легко зчитується, а штатні замки зламуються за лічені секунди. Цінні вантажі необхідно убезпечити додатковим механічним замком для задніх і розсувних бічних дверей.
     
     
    На замовлення провідного оператора експрес-доставки замки CONSTRUCT Van Pro ( констракт ван про ) були надані ексклюзивним дистриб'ютором продукції CONSTRUCT ( констракт ) в Україні – «СПВ Компані Лтд». Установку замків на весь автопарк здійснив офіційний дилер автомобілів Volkswagen «Атлант-М Дніпровська набережна».
     
     
    Механічний засіб захисту вантажного кузова, виготовлений із високоякісних матеріалів, не завдає клопоту під час використання. Одним поворотом ключа розпашні й розсувні двері фургона блокуються зсередини. Таким чином, автомобіль убезпечений від спроб зламу та крадіжки вантажу.
     
     

     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору