Гостинний «ЛоксМайстер» для готелю «Донбас Палас» / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Гостинний «ЛоксМайстер» для готелю «Донбас Палас»

  • 16.12.2013

    Гостинний «ЛоксМайстер» для готелю «Донбас Палас»

    Гостинний «ЛоксМайстер» для готелю «Донбас Палас»
    Дублікат ключа – річ тонка. А професіоналізм у сфері послуг – це розуміння тонкощів і увага до дрібниць. Саме тому розкішний готель «Донбас Палас» довірив копіювання ключів фахівцям мережі «ЛоксМайстер».
     
    Готель «Донбас Палас» (м. Донецьк) став першим в Україні членом Асоціації провідних готелів світу (The Leading Hotels of the World). У «Донбас Паласі» усвідомлюють, що гостинність складається з тисячі видимих усім і непомітних сторонньому оку деталей, серед яких порядок на кухні. Коли виникла потреба у виготовленні дублікатів ключів для холодильного обладнання «Донбас Паласу», професіонали гостинності звернулися до професіоналів ключового сервісу.
     

    «Донбас Палас» розташований практично на центральній площі Донецька. Поблизу – дорожній знак із покажчиком «ЛоксМайстер Донбас», і магазин наш розташований за 300 метрів від готелю. Зідзвонилися, зустріли клієнта, 5 хвилин – і дублікат готовий. Майстри мережі «ЛоксМайстер» виготовляють ключі на італійському обладнанні Keyline ( кейлайн ). Високоточна техніка без недоліків копіює ключ – його не потрібно доточувати вручну», - розповідає менеджер магазину «ЛоксМайстер Донбас» Анна Савченко.
     
     
    «Дублікати зробили дуже якісно і швидко. Люди в магазині товариські, поки я чекала замовлення, мені розповіли багато історій. Приємно, коли так тепло приймають», - поділилася враженнями від співпраці з магазином мережі «ЛоксМайстер» Маргарита Тріскова, адміністративний асистент шеф-кухаря «Донбас Паласу».
     
    У мережі «ЛоксМайстер» однаково якісно обслуговують як VIP клієнтів, так і пересічних відвідувачів. Локсмайстри оперативно реагують на запити. Завдяки якісному обладнанню та професіоналізму співробітників, дублікати ключів виготовляються на очах у замовника. Клієнту не доводиться кілька разів повертатися й підганяти ключ, як це часто відбувається в неавторизованих майстернях, а також наражатися на небезпеку несанкціонованого дублювання. Мережу «ЛоксМайстер» також цінують за зручність у системі оплати: її можна здійснити як готівкою, так і за безготівковим розрахунком. «ЛоксМайстер» - це обслуговування європейського рівня, оцінене майстрами гостинності.
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору