Преміум-захист авто – наш подарунок на «ВіДі Драйв Фест» / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Преміум-захист авто – наш подарунок на «ВіДі Драйв Фест»

  • 25.10.2013

    Преміум-захист авто – наш подарунок на «ВіДі Драйв Фест»

    Преміум-захист авто – наш подарунок на «ВіДі Драйв Фест»
    «ВіДі Драйв Фест» - грандіозний тест-драйв, який відбудеться в Києві 26-27 жовтня та 16 листопада 2013 р. На відвідувачів чекають понад 90 кросоверів, позашляховиків, седанів та хетчбеків, розваги для родини, а також цінні подарунки від партнера події «СПВ Компані Лтд».
     
    Кожен учасник «ВіДі Драйв Фесту 2013» отримає можливість встановити найкращі системи захисту автомобіля на особливо вигідних умовах. Перші 20 автовласників, які замовлять замок механічного захисту від чеського виробника CONSTRUCT® ( конструкт ), безкоштовно ( умовно - за 1 грн. ) стануть власниками безконтактної системи доступу GENIE ( жені ) від ізраїльської компанії SPETROTEC® ( спетротек ). Стенд CONSTRUCT®
    ( констракт ) обіцяє стати найвидовищнішим: відвідувачі переконаються в якості протиугінних замків під час шоу-випробування з рідким азотом.
     
     
    Найближчі вихідні 26-27 жовтня, а також субота 16 листопада сповняться драйвом для тих, хто приїде на свято до Міста Автомобілів «ВіДі АвтоСіті Кільцева» ( вул. Велика Кільцева, 56-60, Софіївська Борщагівка, з 10.00 до 17.00 ). Не пропустіть шоу-випробування з рідким азотом з 14.00 до 14.30.
     
    Спробуйте всі авто марок Land Rover, Infiniti, Toyota, Lexus, Nissan, Honda, Mazda, Ford, Citroёn, Peugeot, Subaru. Оберіть найкращий захист від CONSTRUCT® і SPETROTEC®.
     
     
     

     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору