У новому дилерському центрі Peugeot співробітник «СПВ Компані Лтд.» провів навчання техмайстрів з установки CONSTRUCT® / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > У новому дилерському центрі Peugeot співробітник «СПВ Компані Лтд.» провів навчання техмайстрів з установки CONSTRUCT®

  • 17.04.2014

    У новому дилерському центрі Peugeot співробітник «СПВ Компані Лтд.» провів навчання техмайстрів з установки CONSTRUCT®

    У новому дилерському центрі Peugeot співробітник «СПВ Компані Лтд.» провів навчання техмайстрів з установки CONSTRUCT®
    В Україні відкрився новий концептуальний дилерський центр Peugeot «ВіДі Авангард», побудований у відповідності з новітніми стандартами бренду Peugeot. Автоцентр входить до складу Міста Автомобілів «ВіДі АвтоСіті Бориспіль», і розташований у безпосередній близькості від міжнародного аеропорту «Бориспіль». Один з плюсів розташування центру - можливість проведення тест-драйву на швидкісній трасі «Київ-Бориспіль».
     
    У просторому шоу-румі «ВіДі Авангард» представлений весь офіційний модельний ряд автомобілів Peugeot, включаючи комерційну та спеціалізовану групу автомобілів. Дилерський центр пропонує своїм клієнтам повний комплекс послуг, включаючи продаж і встановлення різноманітного додаткового обладнання та оригінальних аксесуарів.
     
     
    Співробітник «СПВ Компані Лтд.» - конструктор Валентин Войтенко був запрошений у нововідкрившийся дилерський центр Peugeot «ВіДі Авангард», де провів навчання техмайстрів. Під керівництвом Валентина Войтенко також проходив і перший монтаж механічного протиугінного замка чеського виробництва CONSTRUCT® (конструк). Інсталяція замку проводилася на один з перших проданих автомобілів Рeugeot Рartner Тepee.
    Вибір господарів авто не випадково зупинився на замку CONSTRUCT® (конструкт), так як - це класичний механічний протиугінний замок коробки перемикання швидкостей (КПШ), надійність якого перевірена часом. Масивна механічна конструкція замку встановлюється на штатні місця кріплення за допомогою зривних болтів та надійно блокує перемикання селектора КПШ.
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору