Відкрився новий концептуальний дилерський центр INFINITI у Харкові / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Відкрився новий концептуальний дилерський центр INFINITI у Харкові

  • 28.03.2014

    Відкрився новий концептуальний дилерський центр INFINITI у Харкові

    Відкрився новий концептуальний дилерський центр INFINITI у Харкові
    Компанія «Актив Транс Преміум» відкрила новий концептуальний дилерський центр INFINITI у Харкові. Автоцентр площею більше 1500 м² побудований та оформлений відповідно до концепції 3S та відповідає усім стандартам візуальної ідентифікації для оформлення нових дилерських центрів INFINITI.
     
    У шоу-румі нового автосалону можна ближче познайомитися з особливостями автомобілів INFINITI, провести тест-драйв вподобаної моделі, щоб на власному досвіді оцінити всі достоїнства японського автомобільного преміум-бренду та підібрати автомобіль даної марки відповідно до індивідуальних уподобань.
     
    Клієнтам нададуть повний комплекс послуг гарантійного та післягарантійного обслуговування, а також продаж оригінальних запасних частин, аксесуарів і додаткового устаткування.
     
    Співробітники відділу додаткового обладнання допоможуть обрати надійну механічну систему безпеки від провідного європейського виробника CONSTRUCT (конструкт), а працівники сервісу залюбки проведуть кваліфіковане встановлення протиугінної системи, що підходить саме до вашого авто.
     
     
    Ближче ознайомитись з чеською якістю механічної протиугінної системи CONSTRUCT (конструкт) ви зможете безпосередньо у шоу-румі, де розміщений макет системи CONSTRUCT (конструкт), що блокує коробку перемикання швидкостей. Завдяки макету, ви зможете візуально оцінити надійність блокіратора та ознайомитись з принципом роботи системи безпеки.
     
    Протиугінні замки CONSTRUCT(конструкт) виготовляються індивідуально під кожну модель автомобіля, що дозволяє органічно поєднувати їх з дизайном салону авто. Всі системи CONSTRUCT кпш встановлюються на штатні місця кріплення за допомогою зривних болтів. Завдяки простоті встановлення і експлуатації та складності у демонтажі, замки коробки перемикання швидкостей CONSTRUCT є найпопулярнішими механічними протиугінними засобами в нашій країні. Замок створений на базі високобезпечного циліндру, що унеможливлює його несанкціоноване відкриття.
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору