Неймовірна історія компанії NUKI / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Неймовірна історія компанії NUKI

  • 24.04.2023

    Неймовірна історія компанії NUKI

    Неймовірна історія компанії NUKI

    Компанія Нукі була створена в Австрії 2015 році двома братами - Мартіном і Юргеном Пенсі, якім не подобалось, що механічний ключ від оселі можна забути в офісі , а носити з собою велику зв’язку ключів, коли займаєшся велоспортом у кишені вело майки не зручно. 

    ◉ Компанія була заснована під назвою NOKI (No Key – без ключа), але брати Пенсі отримали скаргу від  відомої компанії, назва якої дуже схожа та відрізняється тільки одною літерою. Тому засновники компанії, щоб не вв'язуватись до судової боротьби за товарні знаки з таким великим гравцем, як Nokia – змінили назву компанії на  NUKI, що означає "New Key" – тобто "Новий ключ".

    ◉ Засновники компанії скористались проектом Kickstarter для залучення первинного капіталу для запуску власного виробництва – оскільки їх ідея та відгуки ринку отримали позитивний фідбек – вони спромоглись залучити достатні ресурси для запуску виробництва та за дуже короткий час вийшли на міжнародний ринок та налагодити співпрацю з такими відомими платформами, як Amazon, Airbnb, Google Home та Apple Home Kit.


     
    ◉ Як результат – в листопаді 2016 року почалось серійне виробництво та комерційні продажі електронних контролерів NUKI Smart Lock в Австрії, а вже з січня 2017 року – компанія NUKI вийшла на міжнародний ринок, почавши продавати свої розумні замки в багатьох країнах Європи.
    Компанія постійно вдосконалює свою продукцію, а в листопаді 2018 року вийшла оновлена версія розумного замка Nuki Smart Lock яка в 2021 році з’явилась й в асортименті СПВ КОМПАНІ.
     
    ◉ Познайомитися з повним асортиментом розумних замків NUKI можна за посиланням: https://bit.ly/3L1evQH
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору