Розширюємо ринок безпеки разом з Locksmith. / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Розширюємо ринок безпеки разом з Locksmith.

  • 20.04.2023

    Розширюємо ринок безпеки разом з Locksmith.

    Розширюємо ринок безпеки разом з Locksmith.

    Сфера безпеки вимагає постійного розвитку та вдосконалення. У сучасних умовах неможливо досягти максимального результату в бізнесі без ефективної співпраці між компаніями.
    Одним із прикладів є співпраця компаній SPV Company Ltd та Locksmith.
    Компанія Locksmith— це не тільки центр із продажу, монтажу та сервісу продукції SPV Company Ltd, але й авторизований партнер та офіційний дилер усіх продуктів, які постачає SPV Company Ltd в Україну.



    ◎ Надійний постачальник в особі SPV Company Ltd — це стабільна робота дилера та постійна багаторічна співпраця, яка дає чудові результати. Наш партнер компанія Locksmith, завжди очікує від нас кращих товарів та безпечних рішень, SPV Company Ltd завжди має  що запропонувати.
    Компанія SPV Company Ltd представляє велику кількість світових брендів з унікальними технологіями, які компанія Locksmith із задоволенням пропонує своїм клієнтам.


    Кращі пропозиції товарів безпеки:
    ◉ Смарт замки NUKI — австрійська якість.
    ◉ Механічні циліндри високої якості для створення системи майстер ключ та один ключ від ізраїльської компанії MUL-T-LOCK.
    ◉ Продукція компанії ABLOY (світового лідера з виробництва електромеханічних замків.)
    ◉ Електромеханічні циліндри CLIQ, дозволяють контролювати об’єкт шляхом використання механічного ключа з електронною системою контролю доступу.
    ◉ Механічний циліндр швейцарської компанії KESO. Бездоганний рівень безпеки та зручності в користуванні.


    ◎ Компанія SPV Company Ltd вже понад 25 років на ринку України. Велика кількість європейських виробників і фахівців зі сфери безпеки знають та довіряють нам. Компанія Locksmith є надійним партнером та офіційним дилером нашої продукції.
    На сьогодні та на майбутні роки, одним із наших спільних пріоритетних завдань є побудова безпечної України з технологічними системами безпеки. Це стосується всіх типів об’єктів, особливо тих, які мають статус «Критична інфраструктура України».
    ◎ Щоб дізнатися більше інформації про товари рекомендуємо зв’язатись із нашим партнером Locksmith. Крім можливості придбання продукції, клієнти можуть замовити послуги з монтажу та сервісу, це все допомагає зберегти час та гроші на пошук і отримати максимум сервісу в одному місці.

    Адреса компанії Locksmith:

    Київ. вул. Рейтарська,
    будинок № 31/16, оф.10
    Тел:
    +38(097) 651 15 75
    +38(073) 651 15 75
    locksmith.com.ua
    sales@locksmith.com.ua

    Відбудуємо Україну разом

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору