MUL-T-LOCK в національній мережі Епіцентр / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > MUL-T-LOCK в національній мережі Епіцентр

  • 07.04.2023

    MUL-T-LOCK в національній мережі Епіцентр

    MUL-T-LOCK в національній мережі Епіцентр

    Mul-T-Lock - це провідний світовий виробник і постачальник систем безпеки, що спеціалізується на високоякісних замках, циліндрах та інших елементах для захисту будинків, офісів і комерційних об'єктів.

    ◉ Наша компанія протягом декількох років успішно співпрацює з мережею будівельних супермаркетів Епіцентр, де продається продукція Mul-T-Lock, і ми можемо гарантувати високу якість, надійність і довговічність всіх наших товарів.

    ◉ Клієнти будівельних супермаркетів Епіцентр можуть обирати з широкого асортименту продукції Mul-T-Lock, що включає в себе висячі замки, циліндри, броненакладки для замків, і багато іншого. Всі ці товари виготовляються з використанням передових технологій і високоякісних матеріалів.

    ◉ Наші співробітники готові допомогти кожному клієнту у виборі продукції Mul-T-Lock, яка найкращим чином відповідає його потребам і бюджету. Саме тому в магазинах Епіцентр присутні спеціальні демонстраційні стенди на яких будь-який покупець може ознайомиться з конструктивними особливостями циліндрів Mul-T-Lock.



    ◉ Ми пишаємося тим, що наші клієнти можуть бути впевнені в якості продукції Mul-T-Lock, яку вони купують в будівельних супермаркетах Епіцентр, і готові продовжувати пропонувати нашим клієнтам тільки найкраще.

    ◉ Придбати продукцію мультилок можна за посиланням: https://bit.ly/3ZTE2ka на сайті Епіцентр. Або на онлайн вітрині https://lock.ua

     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору