CLIQ Найвищий стандарт безпеки та контролю доступу / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > CLIQ Найвищий стандарт безпеки та контролю доступу

  • 17.03.2023

    CLIQ Найвищий стандарт безпеки та контролю доступу

    CLIQ Найвищий стандарт безпеки та контролю доступу

    CLIQ - це система контролю доступу, яка використовує електронні ключі (в ключах присутня як електронна так і механічна частини)та пристрою зчитування для управління доступом до приміщень(замок чи циліндр). Вона призначена для забезпечення безпеки та контролю доступу до будівель, приміщень та інфраструктури.

    ◉ Система CLIQ заснована на передачі даних між електронним ключем і пристроєм читання (циліндром чи замком), використовуючи криптографічні протоколи для захисту інформації та забезпечення безпеки. Ключі містять електронні дані, які можуть бути запрограмовані для певних днів, часу доступу та рівня доступу залежно від вимог безпеки.

    CLIQ може бути встановлений у різних приміщеннях та об'єктах, таких як офіси, склади, школи, державні установи, лікарні та інші. Система дає змогу налаштувати доступ до кожного окремого приміщення або зони, а також керувати доступом для окремих співробітників, відвідувачів та інших осіб, які можуть мати доступ до приміщень.

    ◉ Система CLIQ також надає можливість віддаленого управління доступом, що робить її неймовірно зручною.

    ◎ Більше інформації ви знайдете на сторінці: http://www.cliq.spv.ua

    lock.uaДетально ознайомитися з асортиментом та актуальними цінами можна на вітрині 24/7 - lock.ua!

     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору