Новий локсмайстер центр відкрився у Києві / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Новий локсмайстер центр відкрився у Києві

  • 01.02.2023

    Новий локсмайстер центр відкрився у Києві

    Новий локсмайстер центр відкрився у Києві

    Насамперед хочемо привітати мешканців голосіївського району столиці з тим, що у них поблизу відкрився професійний локсмайстер центр "zamok city".
    Так! Незважаючи на те, що в країні війна, незважаючи на постійні відключення світла і повітряні тривоги що не змовкають, є професіонали готові працювати, допомагати людям і наповнювати бюджет країни.


    Власники цього локсмайстер центру майстри з великої літери, займаються замками вже більше 20 років.
    Локсмайстер центр це не просто магазин замків це місце, де можна вибрати замок або двері. Виготовити запасний ключ. Замовити послугу заміни замка або циліндра. І все це в одному місці. При чому власник локсмайстер центру одночасно є як продавцем так і майстром із заміни замків, завдяки чому він чудово знає всі тонкощі продукції не з чуток, а особисто перевіривши кожен замок у роботі та під час монтажу в двері.
    Саме тому асортимент продукції "zamok city" базується тільки на якісних замках, циліндрах фурнітурі та доводчиках таких брендів як MUL-T-LOCK, ABLOY, ROSTEX, DISEC, RYOBI, TOKOZ. Що б як кажуть зробив і забув, а не так як буває з дешевим базарним сміттям яке може зламатися через тиждень після установки.


    ► Розташований локсмайстер центр "zamok city" у кроковій доступності від метро "Виставковий центр"
    на вулиці Ломоносова, 50/2 тел: +38 (098) 016 86 96
    І це мабуть єдиний магазин безпеки в країні де клієнта посадять за імпровізовану барну стійку і запропонуть найміцніший "коктейль" засобів для захисту житла.
    Довіряйте свою безпеку професіоналам!

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору