Каталог модельних механічних протиугінних систем CONSTRUCT® в квітні місяці поповнився новими зразками. / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Каталог модельних механічних протиугінних систем CONSTRUCT® в квітні місяці поповнився новими зразками.

  • 20.04.2016

    Каталог модельних механічних протиугінних систем CONSTRUCT® в квітні місяці поповнився новими зразками.

    Каталог модельних механічних протиугінних систем CONSTRUCT® в квітні місяці поповнився новими зразками.

    Автомобілі Lexus користуються великою популярністю серед автовласників України в сегменті  преміум-класу. Українці гідно оцінили високий рівень комфорту, надійність та якість японських автомобілів. Проте, варто не забувати про безпеку і подбати про професійний захист вже сьогодні, встановивши надійну протиугінну систему. А чеський виробник протиугінних систем CONSTRUCT, та імпортер систем CONSTRUCT в Україну - СПВ Компані Лтд, як найкраще в цьому допоможе.

    В квітні місяці асортимент механічних протиугінних  замків CONSTRUCT поповнився новими моделями для автомобілів LEXUS. З’явились протиугінні системи CONSTRUCT Gear_G2  для представників люксового сегменту автомобільного ринку - Lexus RX 2016 та Lexus LX 2016, а також система захисту блоку сертифікації безключового доступу на LEXUS ES.


    Механічний протиугінний блокіратор кпш CONSTRUCT Gear G2 - встановлюється на штатні місця кріплення в кузові автомобіля за допомогою зривного кріплення. У закритому положенні замок Gear_G2 блокує перемикання селектора кпш в положенні "паркінг" для автоматичних трансмісій і положенні "задній хід" для механічних і роботизованих кпш. У комплекті замку 2 ключа і пластикова сервісна карта для можливості виготовлення дубліката ключа.

    Для оновленого розкішного  позашляховика Lexus LX 2016 нова модель блокіратора отримала номер - CF1842. Для відкриття або закриття якого досить одного повороту ключа в циліндрі. Всі елементи управління пристрою розташовані з урахуванням збереження зовнішнього вигляду і запобігання додаткових незручностей в користуванні.


    Легендарний кросовер класу «люкс» Lexus RX 2016 отримав блокіратор кпш - CONSTRUCT Gear_G2 з номером  - CF1844.

    Переваги систем CONSTRUCT GEAR:
    Відкривається і закривається тільки ключем.
    Виготовляється в заводських умовах під конкретну модель автомобіля.
    Встановлюється за допомогою зривного кріплення на штатні місця в кузові автомобіля.
    Ключі захищені від несанкціонованого дублювання.
    Оптимальне співвідношення ціни та ефективності захисту.
    Має загартовані деталі корпусу.
    Захищений від відкриття відмичками, вандального злому і бампінгу.
    Не залежить від стану акумулятора та інших функцій автомобіля.

     

    Власники седану LEXUS ES тепер зможуть закрити не санкціонований доступ до блоку без ключового доступу за допомогою захисту CONSTRUCT SKS 11 .

     Установка захисту проводиться на штатні місця в кузові за допомогою зривного кріплення, що не дозволить викрадачам дістатися до блоку сертифікації, замінити чи підключитись до нього. Щоб обійти CONSTRUCT SKS викрадачам потрібно використати ріжучий або пиляючий електроінструмент і невиправдано ризиковану кількість часу, якого у них може і не виявитися. І саме наявність захисту CONSTRUCT SKS на автомобілі буде дуже неприємним сюрпризом для викрадачів.

    Каталог модельних захистів блоку сертифікації безключового доступу CONSTRUCT SKS (Smart Key Safe) постійно поповнюється.

    Все більше автомобілів обладнуються захистом блоку сертифікації. Докладніше про протиугінні системи CONSTRUCT® читайте на сайті генерального імпортера – «СПВ Компані Лтд.», а також у журналі «Замки і ключі» та у блозі construct.spv.ua від найкращих спеціалістів галузі.

    Детальніше про механічний блокіратор КПШ (Перше рішення з протиугінного захисту) від чеського виробника протиугінних замків - CONSTRUCT® (Конструкт) читайте ТУТ.
     
    Принцип роботи механічного замка КПШ дивіться у відео.
     
     
    У разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Офіційних Центрів монтажу протиугінних замків CONSTRUCT® дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ.
     
     

     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору