На ХІІ загальних зборах Української Локсмайстер Федерації (УЛФ) презентували електронний журнал "Замки і Ключі" / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > На ХІІ загальних зборах Української Локсмайстер Федерації (УЛФ) презентували електронний журнал "Замки і Ключі"

  • 21.07.2014

    На ХІІ загальних зборах Української Локсмайстер Федерації (УЛФ) презентували електронний журнал "Замки і Ключі"

    На ХІІ загальних зборах Української Локсмайстер Федерації (УЛФ) презентували електронний журнал
    ХІІ Загальні Збори УЛФ пройшли в Києві 12 липня в конференц-залі «Червоний» готелю «Братислава».
     
    Збори розпочались з виступу президента Правління УЛФ Іллі Воїнова, в якому він розповів про 10 повних років роботи УЛФ на благо суспільства та зазначив, що сьогодні основне питання полягає в наближенні членів УЛФ до українського споживача. Саме споживач повинен зрозуміти, що тільки члени Української Локсмайстер Федерації, будучи фахівцями високого рівня, зможуть не тільки запропонувати якісні продукти безпеки, а й забезпечити їх бездоганну інсталяцію та подальше сервісне обслуговування.
     
    В якості розвитку роботи зі споживачем в електронному просторі, присутнім членам УЛФ на ХІI Загальних Зборах було продемонстровано новий журнал «Замки і Ключі» №5/2014 та його електронну версію.
     
    На Зборах було наголошено, що відтепер журнал «Замки і Ключі» буде виходити у двох версіях – друком та в електронному варіанті, який незабаром буде доступний для читання на планшетах, що працюють на операційних системах іOS та Android.
     
    Слід зазначити, що на сторінках видання продовжено повноцінний випуск добре знаної фахівцями газети "Вісник Локсмайстра". Часопис відтепер входитиме до складу журналу "Замки і Ключі" окремим розділом - "Вісник Локсмайстра від УЛФ". Даний розділ також увійде і в електронний журнал.
     
    Окрім того, Президент Правління УЛФ Ілля Воїнов презентував оновлений сайт Української Локсмайстер Федерації з функціями пошуку членів УЛФ, згідно розподілу за сферами діяльності та регіону України. Під час свого виступу Ілля Воїнов окремо наголосив на тому, що у наш час високих технологій варто особливу увагу приділяти підвищенню професійного рівня локсмайстрів для надання українському споживачеві послуг високої якості та будувати Україну безпечною.

    Традиційно під час урочистостей, присвячених дню Локсмайстра, новим членам УЛФ були вручені посвідчення члена Української Локсмайстер Федерації, які містять УНЧФ (Унікальний Номер Члена Федерації). А також вручено відзнаку «УЛФ-Трофі», якою відзначаються члени УЛФ за найкращі інсталяції засобів безпеки сезону.
     
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору