Представники «СПВ Компані Лтд.» взяли участь у східноєвропейському семінарі з електромеханіки MUL-T-LOCK® / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Представники «СПВ Компані Лтд.» взяли участь у східноєвропейському семінарі з електромеханіки MUL-T-LOCK®

  • 04.07.2014

    Представники «СПВ Компані Лтд.» взяли участь у східноєвропейському семінарі з електромеханіки MUL-T-LOCK®

    Представники «СПВ Компані Лтд.» взяли участь у східноєвропейському семінарі з електромеханіки MUL-T-LOCK®
    Зважаючи на попит ринку та світові тенденції розвитку електромеханічного замикання та електронного контролю, компанія MUL-T-LOCK® - стратегічний партнер «СПВ Компані Лтд.» з 1994 року, в останній час приділяє велику увагу розробці та впровадженню електромеханічної та електронної продукції безпеки. Компанія MUL-T-LOCK® (мультлок) встигла отримати бездоганний імідж у галузі безпеки та відома в усьому світі, як провідний розробник та виробник високоякісних механічних циліндрів стандарту High Security, замків багатоспрямованого замикання, висячих замків та замків для обладнання. Тому не дивно, що саме MUL-T-LOCK® (мультилок) стала організатором заходу, присвяченого електромеханічній продукції безпеки.
     
     
    Східноєвропейський семінар MUL-T-LOCK®, в якому взяли участь й представники «СПВ Компані Лтд.» – менеджери проектів та інженери з уведення в експлуатацію, пройшов у Ізраїлі з 10 по 12 червня. Центральними темами обговорення стали питання практичного застосування систем електромеханічного контролю доступу MUL-T-LOCK® CLIQ® (мультлок клік) та висячого замка з GPS-моніторингом WatchLock® (вотчлок).
     
    Окрім того, на заході були презентовані новітні розробки як компанії MUL-T-LOCK® (мультлок), так і групи ASSA ABLOY (асса аблой), які незабаром з’являться на ринку. Після відвідування семінару наші фахівці отримали навички та знання, які допоможуть ефективно та професійно впроваджувати нові технології в Україні та будувати нашу країну безпечною.
     
    Слідкуйте за нашими новинами – незабаром на Вас чекають нові цікаві рішення з безпеки!
     
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору