У миколаївському автоцентрі TOYOTA поставили першу систему CONSTRUCT® VARIO / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > У миколаївському автоцентрі TOYOTA поставили першу систему CONSTRUCT® VARIO

  • 25.06.2014

    У миколаївському автоцентрі TOYOTA поставили першу систему CONSTRUCT® VARIO

    У миколаївському автоцентрі TOYOTA поставили першу систему CONSTRUCT® VARIO
    Нещодавно у Миколаєві відкрився новий дилерський центр «Тойота Центр Миколаїв», що знаходиться за адресою Херсонське шосе, 109. Новий центр оснащений за останнім словом техніки та комфорту. Автосалон пропонує своїм клієнтам повний комплекс послуг, включаючи продаж і встановлення різноманітного додаткового обладнання та оригінальних аксесуарів.

    Особливу увагу у автоцентрі приділяють продукції безпеки – блокіраторам чеського виробництва CONSTRUCT®. Даний бренд обраний не випадково, адже протиугінні замки CONSTRUCT® вже встигли отримати визнання, не тільки на європейському, але й на українському ринку, завдяки надійності та простоті використання.
     

    Фахівці «Тойота Центр Миколаїв» виконали перший монтаж нової інноваційної системи CONSTRUCT® VARIO на автомобіль TOYOTA Land Cruiser 200. Власник автомобіля бажав надійно захистити свою машину і проконсультувавшись у спеціалістів автоцентру, зупинився на новій системі - CONSTRUCT® VARIO.

    Коментуючи вибір власника автомобіля, співробітник «Тойота Центр Миколаїв» - фахівець відділу додаткового обладнання Денис Гончаренко, зазначив: «Головним для клієнта стало те, що система CONSTRUCT® VARIO є комплексною, адже одночасно унеможливлює несанкціоноване проникнення до моторного відділу та блокує коробку перемикання швидкостей. А керування системою здійснюється лише поворотом ключа в салоні авто».
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору