«СПВ Компані Лтд.» узяла участь у заході партнера «Тойота Сіті Плаза» присвяченому безпеці авто / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > «СПВ Компані Лтд.» узяла участь у заході партнера «Тойота Сіті Плаза» присвяченому безпеці авто

  • 27.02.2015

    «СПВ Компані Лтд.» узяла участь у заході партнера «Тойота Сіті Плаза» присвяченому безпеці авто

    «СПВ Компані Лтд.» узяла участь у заході партнера «Тойота Сіті Плаза» присвяченому безпеці авто
    12 лютого у дилерському центрі «Тойота Сіті Плаза» на Московському проспекті відбувся захід, присвячений безпеці та протиугінному захисту авто. «СПВ Компані Лтд.», як лідер у галузі безпеки з 20-річним досвідом та основний партнер з протиугінних систем, була запрошена взяти участь у івенті та поділитися своїми знаннями та порадами щодо ефективного захисту автомобілів від угону. Цільовою аудиторією та гостями заходу стали нові власники автомобілів TOYOTA, що здійснили покупку авто у салоні протягом останніх місяців та цікавляться проблемою безпеки нового придбання.
     
    Протиугінні системи CONSTRUCT (Конструкт) + імобілайзер SPETROTEC (Спетротек)
     
    Під час презентації представники нашого Департаменту безпеки автомобілів ознайомили учасників івенту з переліком продукції з протиугінного захисту, що представлена у асортименті чеського виробника CONSTRUCT® (Конструкт) та ізраїльського SPETROTEC® (Спетротек). Зокрема, гостей ознайомили з Чотирма готовими рішеннями захисту автомобіля від угону, які пропонує наша компанія, демонструючи принцип їх дії на спеціальних макетах:
    1. Замок коробки перемикання швидкостей (КПШ) + імобілайзер;
    2. Електромеханічний замок КПШ + імобілайзер;
    3. Замок, що одночасно блокує КПШ та капот + імобілайзер;
    4. Замок капота + імобілайзер.
     
    Протиугінні системи CONSTRUCT (Конструкт) + імобілайзер SPETROTEC (Спетротек)
     
    Спеціалісти з протиугінних систем радять використовувати разом із блокіраторами КПШ та капоту CONSTRUCT® - імобілайзери SPETROTEC®, які унеможливлюють несанкціонований запуск двигуна автомобіля та забезпечать вашій машині ультимативний захист.

    «Тойота Сіті Плаза» - офіційний дилер автомобілів TOYOTA в Україні. Це компанія зі 100% японськими інвестиціями та управляється менеджером з Японії. «Тойота Сіті Плаза» надає повний спектр послуг: продаж офіційних моделей TOYOTA, сервісне обслуговування, продаж і встановлення запчастин, аксесуарів та додаткового обладнання.
     
    У разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами +38 (044) 456 9444, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Офіційних Центрів монтажу протиугінних замків CONSTRUCT® дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ.
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору