Біометричний контролер ROSSLARE® AYC-B7661 – безпека за відбитком пальця / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Біометричний контролер ROSSLARE® AYC-B7661 – безпека за відбитком пальця

  • 27.05.2015

    Біометричний контролер ROSSLARE® AYC-B7661 – безпека за відбитком пальця

    Біометричний контролер ROSSLARE® AYC-B7661 – безпека за відбитком пальця
    Зараз існує велика кількість різноманітних засобів для організації безпеки рухомого та нерухомого майна на об’єктах з великою кількістю людей. Популярними серед них є системи відеоспостереження та контролю доступу на базі електронних ідентифікаторів чи кодових панелей. Проте дані рішення не є високобезпечними та не гарантують того, що безконтактну картку, брелок чи чіп не передадуть третім особам або несанкціоновано продублюють.ROSSLARE® AYC-B7661 (Рослер)
     
    Саме тому компанії, що піклуються про збереження майна та інформації, звертаються до біометричних зчитувачів, які пропонують доступ за відбитками пальця, долоні або скануванням сітківки ока. Один з таких пристроїв, що пропонує екстрависокий рівень безпеки - це біометричний контролер AYC-B7661 від відомого ізраїльського виробника ROSSLARE® (Рослер).
    Даний контролер може використовуватись як у мережевих системах разом із мережевими контролерами ROSSLARE® AC-215, AC-225, AC-425, так і в автономних системах для управління одними дверима разом з «розумним» блоком живлення ROSSLARE® Intelligent Power Supply PS-A25T.
     
    Принцип роботи біометричного пристрою ROSSLARE® AYC-B7661 полягає у тому, що він сканує відбиток пальця користувача та порівнює його з записаними у власній базі відбитками. Якщо дані співпадають, користувач отримує доступ. База розрахована на 107 відбитків.
     
    Існує три основні причини, чому система на базі біометричного контролера ROSSLARE® AYC-B7661 у парі з «розумним» блоком живлення ROSSLARE® PS-A25T є надійною та пропонує високий рівень безпеки:
    1. Унеможливлюється маніпулювання виконавчими елементами системи контролю доступу (СКД) за рахунок відсутності реле керування в зчитувачі (реле знаходиться у блоці живлення).
    2. Максимальна точність ідентифікації користувача завдяки унікальним біометричним ознакам кожної людини.
    3. Унеможливлюється дублювання чи використання чужих даних.
     
    Докладніше про контролери ROSSLARE® (Рослер) читайте на сайті генерального імпортера «СПВ Компані Лтд.», а також у журналі «Замки і ключі» та у блозі bezpeka.spv.ua від найкращих спеціалістів галузі.
     
     
    Нові продукти та технології:
    ROSSLARE® AYC-B7661- актуально та надійно
    Принцип дії біометричного контролера ROSSLARE® AYC-B7661 дивіться у відео:
     
     
    У разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Локсмайстер-центрів, магазинів дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ.
     
     
    Матеріали по темі:
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору