Розмаїття високоякісної міжкімнатної фурнітури ROSTEX® на роздільних щитках / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Розмаїття високоякісної міжкімнатної фурнітури ROSTEX® на роздільних щитках

  • 15.05.2015

    Розмаїття високоякісної міжкімнатної фурнітури ROSTEX® на роздільних щитках

    Розмаїття високоякісної міжкімнатної фурнітури ROSTEX® на роздільних щитках
    Чеська компанія ROSTEX® (Ростекс) – світовий виробник надійної захисної фурнітури, вже давно заслужила визнання серед професіоналів галузі безпечного замикання. Однак, не так багато фахівців знають, що ROSTEX® виготовляє високоякісну інтер’єрну фурнітуру для міжкімнатних дверей, що вирізняється високими експлуатаційними якостями та зносостійкістю покриття, і розрахована не менше ніж на 250 тис. циклів використання.
     
    Міжкімнатні ручки на роздільних щитках ROSTEX® представлені у широкому спектрі стильових та дизайнерських рішень: як у лаконічних класичних формах, так і у строгих та неординарних сучасних стилях. Виробник надає гарантію для усіх ручок на роздільних щитках: 10 років на обробку та 2 роки на механізм фурнітури. Можна виокремити дві основні серії міжкімнатної фурнітури ROSTEX® (Ростекс): Economy Line (Економ лайн) та Premium Line (Преміум лайн).
     
    Серія Economy Line - це втілення оптимального співвідношення ціни та якості. Призначена для заощадливих покупців, які бажають отримати якісний дизайнерський продукт за доступною ціною. Ручки виготовлені з нержавіючої сталі з обробкою матова нержавіюча сталь. Матеріал міжкімнатних ручок забезпечує високі експлуатаційні властивості виробу: фурнітура прослужить довгі роки, не потьмяніє та не втратить привабливого зовнішнього вигляду.
     
    У серії Economy Line розрізняють два види ручок: для приватного використання з пластиковими вставками та для корпоративних об’єктів – посилені металевими вставками. На складі «СПВ Компані Лтд.» зараз доступні найпопулярніші моделі: ROSTEX® NAPOLI (Ростекс Наполи) та ROSTEX® PARMA (Ростекс Парма) для приватних об’єктів і ROSTEX® PALERMO (Ростекс Палермо) для корпоративних. Під замовлення поставляються: ROSTEX® BOLZANO (Ростекс Болзано), ROSTEX® MILANO (Ростекс Милано) та ROSTEX® VERONA (Ростекс Верона).
     
    Серія міжкімнатних ручок Premium line ROSTEX® виготовляється з цинк-алюмінієвого сплаву Zamak (замак). Це абревіатура, складена з німецьких назв металів, які входять до складу матеріалу: zink - aluminium - magnesium - kupfer (цинк – алюміній – магній – мідь). Сплав Zamak цінний тим, що дозволяє виливати міцні вироби навіть із дуже складною формою, а цинк у складі сплаву забезпечує виробу не лише захист від корозії, а й від механічних та хімічних впливів.
     
    Серія Premium line призначена для вибагливих покупців, які бажають отримати широке поле для фантазії та дизайнерських задумів. Адже матеріал Zamak надає широкі можливості для кольорової обробки дверних ручок: хром, сатин-хром, сатин нікель, титан, сатин-титан та комбінація кількох обробок на одній ручці. З ручок Premium line на складі зараз доступна фурнітура ROSTEX® BARYT (Ростекс Барит), під замовлення поставляються: ROSTEX® KIRA (Ростекс Кіра), ROSTEX® ASTRA (Ростекс Астра), ROSTEX® EXCLUSIVE (Ростекс Екслюзив) та ROSTEX® REAL/SNH (Ростекс Реал).
     
    ROSTEX BOLZANO MILANO VERONA
     
    Інтер’єрна фурнітура ROSTEX® на роздільних щитках під замовлення комплектується кількома варіантами щитків: PZ (під циліндр стандарту EuroDIN), WC (сантехнічна поворотна кнопка) і BB (під сувальдний ключ).
     
    Докладніше про міжкімнатні ручки ROSTEX® читайте на сайті генерального імпортера «СПВ Компані Лтд.», а також у журналі «Замки і ключі» та у блозі bezpeka.spv.ua від найкращих спеціалістів галузі.
     
    У разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Локсмайстер-центрів, магазинів дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ.
     
     
    Матеріали по темі:
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору