Перші гості на стенді журналу «Замки і ключі» на Comfort House 2015 / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Перші гості на стенді журналу «Замки і ключі» на Comfort House 2015

  • 17.09.2015

    Перші гості на стенді журналу «Замки і ключі» на Comfort House 2015

    Перші гості на стенді журналу «Замки і ключі» на Comfort House 2015

    16 вересня редакція журналу «Замки і ключі» у повному складі зустрічала гостей на своєму стенді з цукерками, печивом та кавою. І було що святкувати, адже у світ вийшов довгоочікуваний новий номер «Замки і ключі» №6/2015. Кожен бажаючий мав змогу отримати власний примірник свіженького журналу, почастуватись смаколиками, а також ознайомитись на власному досвіді з інноваційними технологіями, представленими на сторінках професійного видання «Замки і ключі», щоб стати ще ближчим до світу технологій високої безпеки.  

    Менеджер з напряму Інноваційні замкові технології «СПВ Компані Лтд.» – Тарас Барабаш демонстрував роботу інтелектуального циліндра ENTR™ (ЕНТР) від відомої компанії MUL-T-LOCK® (Мультилок), пристрою, який «засвітився» у новому журналі в якості «Теми номеру». А наші партнери з компанії «ВЛАСТ» представляли нову декоративну накладку для вхідних дверей, оздоблену кам’яним шпоном SlateStone® (Слейтстоун), докладніше про який можна дізнатись з рубрики «Декор та Дизайн» шостого номеру «Замки і ключі».

    Такий симбіоз творчості, гарного настрою, інтерактивності та новітніх розробок у галузі безпеки заклав потужний позитивний струмінь у концепцію роботи стенду журналу на виставці Comfort House, та сподіваємось, не залишив байдужим жодного з гостей.

    З усіма попередніми номерами журналу «Замки і ключі» можна ознайомитись тут: key.lock.ua

     
    ФОТОЗВІТ
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору