45 автомобілів FORD Focus компанії ВІП-РЕНТ обладнані блокіраторами CONSTRUCT® / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > 45 автомобілів FORD Focus компанії ВІП-РЕНТ обладнані блокіраторами CONSTRUCT®

  • 18.11.2015

    45 автомобілів FORD Focus компанії ВІП-РЕНТ обладнані блокіраторами CONSTRUCT®

    45 автомобілів FORD Focus компанії ВІП-РЕНТ обладнані блокіраторами CONSTRUCT®
    Для лізингових компаній, що здають в оренду свій автопарк, проблема захисту автомобіля від угону завжди актуальна. Не так давно ми розповідали про компанію ВІП-РЕНТ, яка обладнала автомобілі SKODA Fabia протиугінними блокіраторами селектора КПШ CONSTRUCT® (Конструкт), сьогодні ми знову хочемо торкнутись проблеми довіри у питаннях захисту автомобіля від угону.
     
    Користуючись продукцією чеської компанії CONSTRUCT® - цілою низкою механічних та електромеханічних протиугінних систем, українські компанії продовжують довіряти безпеку своїх автомобілів саме класичним механічним протиугінним замкам CONSTRUCT® КПШ, які одночасно забезпечують належний захист від викрадення та довговічні й прості в користуванні.
    Механічні протиугінні замки CONSTRUCT® КПШ (Конструкт) для компанії ВІП-РЕНТ
    Придбавши 45 автомобілів марки FORD Focus, лізингова компанія ВІП-РЕНТ звернулась до нашого надійного партнера ТОВ «Віннер Автомотів» - офіційного дилера Ford, Volvo, Jaguar та Land Rover в Україні, для встановлення чеських механічних протиугінних блокіраторів CONSTRUCT® КПШ на нові автомобілі.

    Щоб дізнатися подробиці про дану інсталяцію протиугінних замків CONSTRUCT® КПШ (Конструкт), ми звернулися до представника автосалону «Віннер Автомотів» - менеджера з логістики та продажу запчастин Ільсура Габдурахманова. Менеджер автосалону «Віннер Автомотів» - Ільсур Габдурахманов
     
    - Це вже не перша співпраця з компанією ВІП-РЕНТ?
    «Ми співпрацюємо з компанією ВІП-РЕНТ вже 15 років. Це наш давній надійний партнер. – зазначив менеджер автосалону «Віннер Автомотів» Ільсур Габдурахманов. - Тому бажання ВІП-РЕНТ обладнати свій автопарк FORD Focus протиугінними замками коробки перемикання швидкостей CONSTRUCT® для нас не було новинкою, адже тримаючи статус серйозної професійної компанії - ВІП-РЕНТ довіряє професіоналам, а чеський виробник протиугінних систем CONSTRUCT® - і є тим самим професіоналом у галузі протиугінної безпеки гідним довіри».
     
    Автосалон «Віннер Автомотів»  CONSTRUCT® КПШ (Конструкт) для автомобілів марки FORD Focus  CONSTRUCT® КПШ (Конструкт) для автомобілів марки FORD Focus  CONSTRUCT® КПШ (Конструкт) для автомобілів марки FORD Focus
    - Як спеціаліста,що приваблює Вас у механічних протиугінних блокіраторах КПШ CONSTRUCT®?
    «Звичайно якість продукту. Це дійсно європейський конкурентний продукт, який забезпечує власнику автомобіля надійний захист від угону. А у питаннях безпеки майна компромісів просто не може бути», - підкреслив Ільсур Габдурахманов.
     
    Чеська компанія CONSTRUCT® вже 25 років займається розробкою модельних протиугінних систем для усіх популярних моделей автомобілів та постачає свою продукцію у більш ніж 20 країн світу, у тому числі й в Україну. Генеральним імпортером протиугінних пристроїв CONSTRUCT® в Україні є «СПВ Компані Лтд.».
     
    Докладніше про протиугінні системи CONSTRUCT® читайте у журналі «Замки і ключі» та у блозі construct.spv.ua від найкращих спеціалістів галузі.
     
     
    Детальніше про механічний блокіратор КПШ (Перше рішення з протиугінного захисту) від чеського виробника протиугінних замків - CONSTRUCT® (Конструкт) читайте ТУТ.
     
    Принцип роботи механічного замка КПШ дивіться у відео.
     
     
    У разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Офіційних Центрів монтажу протиугінних замків CONSTRUCT® дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ.
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору