Поповнення модельного ряду механічних протиугінних систем CONSTRUCT в липні місяці. / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Поповнення модельного ряду механічних протиугінних систем CONSTRUCT в липні місяці.

  • 28.07.2016

    Поповнення модельного ряду механічних протиугінних систем CONSTRUCT в липні місяці.

    Поповнення модельного ряду механічних протиугінних систем CONSTRUCT в липні місяці.

    З появою нових моделей автомобілів, також збільшується і асортимент модельних протиугінних систем CONSTRUCT, що оперативно розробляються на всі нові машини для їх надійного захисту від зазіхань сторонніх осіб. 

    В липні місяці перелік механічних протиугінних замків CONSTRUCT® поповнився такими моделями:

    Кардинально змінена Hyundai Sonata сьомого покоління вже з’явилася в дилерській мережі Hyundai. Щоб власник нової Sonata міг надійно захистити свою покупку від викрадення, була розроблена нова модель блокіратора КПШ для цього авто. Для Sonata, що комплектується автоматичною трансмісією, замок Construct КПШ отримав номер - CF1861.

    Нове покоління пікапа Toyota Hilux  почали комплектувати шестиступінчастим "автоматом" (у попереднього покоління був п'ятиступінчастий), тому технічним фахівцям імпортера «СПВ Компані Лтд» довелося розробляти повністю нову модель притиугінного блокіратора КПШ, з номером - CF1862.

    Замок Construct CF1611 спочатку був розроблений на автомобіль Peugeot 3008. Але з огляду на те, що моделі 3008 і 5008 мають багато спільних рис, було прийнято рішення перевірити взаємозамінність даного замку установкою на модель Peugeot 5008. Автомобілі відрізняються зовнішнім виглядом консолі, але сам селектор перемикання ідентичний і замок без зауважень може бути встановлений на модель 5008.

    У Чехії фахівцями центру розробки CONSTRUCT A&D була проведена розробка механічного блокіратора Construct КПШ на новий хетчбек Renault Megane з механічною трансмісією. Новий замок Construct Gear_G2 отримав номер - CF1843.

    На нове шосте покоління популярного в нашій країні седана Hyundai Elantra проведена розробка механічних модельних протиугінних блокіраторів Construct КПШ. Замок Construct КПШ на автомат отримав номер - CF1856, на механіку - CF1860.

    Протиугінна система CONSTRUCT для Toyota Hilux  Протиугінна система CONSTRUCT для Renault Megane  Протиугінна система CONSTRUCT для Peugeot 5008  Протиугінна система CONSTRUCT для Hyundai Sonata  Протиугінна система CONSTRUCT для Hyundai Elantra

    Фахівці автомобільної безпеки, для більшої ефективності та надійності, радять встановлювати на авто комплекс протиугінних систем, механічні протиугінні системи - блокіратори та доповнювати електоронними системами захисту - додатковими імобілайзерами чи супутниковими протиугінними системами.

    Докладніше про протиугінні системи CONSTRUCT® читайте на сайті генерального імпортера – «СПВ Компані Лтд.», а також у журналі «Замки і ключі» та у блозі construct.spv.ua від найкращих спеціалістів галузі.

    Детальніше про механічний блокіратор КПШ (Перше рішення з протиугінного захисту) від чеського виробника протиугінних замків - CONSTRUCT® (Конструкт) читайте ТУТ.
     
    Принцип роботи механічного замка КПШ дивіться у відео.
     
     
    У разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Офіційних Центрів монтажу протиугінних замків CONSTRUCT® дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ.
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору