Перехідні трофеї SPV Company Ltd. / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Перехідні трофеї SPV Company Ltd.

  • 09.06.2020

    Перехідні трофеї SPV Company Ltd.

    Перехідні трофеї SPV Company Ltd.

    СПВ Компані Лтд. традиційно на початку кожного з сезонів (Весна, Літо, Осінь, Зима) проводить корпоративний захід для співробітників компанії.

     
    Перехідні трофеї SPV Company Ltd.
     

    Цього року сезон "Літо" був ознаменований введенням інновації. А саме з'явився конкурс відеороликів в яких співробітники компанії розповідають про виконану роботу за минулий період. На корпоративі ці ролики демонструються, як на великому екрані присутнім так і транслюються за допомогою ZOOM в регіональні офіси компанії в такі міста як Дніпро, Одеса, Львів та Чернівці. Основна тема роликів цього сезону була Карантин - Як працювалося в карантин і які плани щодо виходу з карантину.

    Перехідні трофеї SPV Company Ltd. Перехідні трофеї SPV Company Ltd.
     

    Отже переходимо до номінацій і переможцям:

    • 1-номінація "FUN" за кращий творчий і креативний підхід при створенні ролика - Отримав "Основний склад" місто Київ. Їх ролик з використанням віршів не залишив нікого байдужим. Автор віршів співробітник складу Жук Олександр.
    • 2-номінація "Малина" за найгірше відео відправляється як не дивно в Одесу. На жаль Одеський офіс не зміг належним чином розкрити тему роботи в карантин і виходу з нього.
    • 3-номінація "PROFI" як зрозуміло з назви за самий професійний подход. Отримала Наталія Андрусяк, менеджер напрямку "декоративні покриття".
    • 4-номінація "Прогрес" за демонстрацію зростання в поставлених завданнях. Даний трофей йде підрозділу якій займається "онлайн вітриною" а саме таким співробітникам: Світлана Ворона адміністратор вітрини. Олексій Коваль технічна підтримка вітрини з боку компетент центру. Валерій Дубчук фотограф.
     
    Перехідні трофеї SPV Company Ltd.
     

    Переможці отримали пам'ятні трофеї але найголовніше що ці трофеї є перехідними а значить до початку наступного сезону "Осінь" список номінантів можливо зміниться.

    Дякуємо всім співробітникам компанії за участь в конкурсі і бажаємо професійних та творчих успіхів на шляху побудови безпечної і красивої країни.

     
    Перехідні трофеї SPV Company Ltd. Перехідні трофеї SPV Company Ltd.
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору