Як електромагнітні замки Securitron забезпечують надвисоку безпеку товару та водія? / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Як електромагнітні замки Securitron забезпечують надвисоку безпеку товару та водія?

  • 16.08.2019

    Як електромагнітні замки Securitron забезпечують надвисоку безпеку товару та водія?

    Як електромагнітні замки Securitron забезпечують надвисоку безпеку товару та водія?

    Безпека вантажних комерційних перевезень є однією з найважливіших складових бізнесу. Саме тому компанія МОКАВТО вирішила перевести її на більш високий рівень. Магазин Локсмайстер на Гоголівській допоміг в цьому.

     
    Електромагнітні замки Securitron забезпечують надвисоку безпеку товару та водія
     

    Використання звичайних замків для багажних відділень є дуже ефективним рішенням, але вимоги замовника були значно вищими. І для захисту багажного відділення були обрані електромагнітні замки Securitron MM15. Особливістю цієї моделі є найбільша серед всіх електромагнітних замків сила утримання та вбудований датчик DT+, який реагує на спроби несанкціонованого відчинення. Таким чином, водій відразу отримує повідомлення про спробу злому, а не дізнається про нього по факту крадіжки.

    Електромагнітні замки Securitron забезпечують надвисоку безпеку товару та водія
     

    Securitron MM15

    Американський електромагнітний замок Securitron MM15 є компактним але при цьому надпотужним. При габаритах 13х7х5 см він забезпечує силу утримання в 1814 кг, і при цьому споживає потужність лише 3 Вт. Для живлення необхідна напруга 12 В або 24 В, що є оптимальним варіантом для авто. Замок може працювати при температурах від -40 до +60 градусів по цельсію. Саме такий набір характеристик виявився найбільш оптимальним для замовника.

     
    lock.uaЗамки Securitron MM15 на онлайн вітрині: lock.ua
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору