Засуви Viro Spranga / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії

  • 13.08.2019

    Засуви Viro Spranga

    Засуви Viro Spranga

    Накладні замки Viro Spranga є по-справжньому універсальними. Вони безпечно замкнуть двері, вікна, розпашні або підйомні ворота та ін. Довжину замку можна змінювати в залежності від потреб, що робить цей накладний замок дуже варіативним.

     
    Накладні замки Viro Spranga - це оптимальні накладні замки для воріт, вікон і дверей
     

    Накладний захист

    Viro Spranga - це оптимальні накладні замки для воріт, вікон і дверей, в яких не передбачено вбудованого замка або вбудований замок не відповідає вимогам безпеки об’єкту. 

    В такому випадку Viro Spranga може забезпечити необхідний рівень безпеки. Накладний замок надійно замкне ворота, вікна або двері двома протилежно направленими ригелями з ходом 7,5 см. Їх діаметр в 14 мм в комбінації з міцним антивандальним корпусом замка товщиною 1,8 мм не дозволить силою зламати його. А також забезпечують довгу та справну роботу механізму замка.

    Будь-який циліндр

    В накладні замки Viro Spranga може бути встановлений будь-який циліндр або півциліндр стандарту DIN. Mul-T-Lock ClassicPro, MT5+ або будь-який інший в залежності від потреб замовника. В свою чергу, для захисту циліндру від перелому та висверлювання накладний замок Viro Spranga може комплектуватися броненакладкою.

    Для чого можна застосовувати цей накладний замок?

    Viro Spranga відмінно підходить на роль додаткового накладного замка для вікон, дверей і воріт на різних об’єктах. Його також можна використовувати для замикання контейнерів або багажних відділень вантажівок високої тонажності. Можливість змінювати довжину від 65 сантиметрів до 4 метрів за допомогою спеціальних наборів вкорочення на подовження дозволяє підлаштувати накладний замок під будь-який об’єкт. А при бажанні довжину можна збільшити понад 4 метри.

     
    lock.uaДетально ознайомитися з асортиментом та актуальними цінами можна на вітрині 24/7:  lock.ua!
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору