Адміністрування системи MUL-T-LOCK CLIQ / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Адміністрування системи MUL-T-LOCK CLIQ

  • 01.12.2020

    Адміністрування системи MUL-T-LOCK CLIQ

    Адміністрування системи MUL-T-LOCK CLIQ

    Загальна інформація про електромеханічну систему Mul-T-Lock CLIQ. Що таке технологія CLIQ та безпека системи. Склад системи (циліндри, замки, ключі). Особливості циліндрів та ключів Mul-T-Lock CLIQ, структура пам’яті циліндрів та ключів. Пристрої програмування ключів: локальний, настінний та мобільний програматори. Операції з ключами. Процедура замовлення системи Mul-T-Lock CLIQ. Про все це, та багато іншого в нашому вебінарі. Розповідає спеціаліст компетент центру - Тимур Бражніков.

     

    Електромеханічна система контролю доступу MUL-T-LOCK CLIQ

    Система Mul-T-Lock CLIQ базована на нових механічних платформах стандарту High Security: Mul-T-Lock Interactive+ та Mul-T-Lock MT5+. Вона поєднує надвисоку механічную стійкість до несанкціонованого відмикання та ефективну і гнучку в керуванні електронну систему доступу.

    Використання технології CLIQ на базі циліндрів Interactive+ і МТ5+ збільшить захист і безпеку, адже дані моделі циліндрів Mul-T-Lock надійно захищені від відкриття відмичками, бампінга і підбору ключа.

    Система CLIQ від ASSA ABLOY впевнено завойовує ринок. Причиною тому, став надвисокий рівень зламостійкості та абсолютний захист від класичних інтелектуальних методів злому. З нею Ви отримуєте гнучкість та нові функціональні можливості, які додаються до Вашої наявної системи замикання.

     
    lock.ua Детально ознайомитися з асортиментом та актуальними цінами можна на вітрині 24/7 – lock.ua!
     
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору