Механічні замки для дверей звичайних та протипожежних / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Механічні замки для дверей звичайних та протипожежних

  • 30.11.2020

    Механічні замки для дверей звичайних та протипожежних

    Механічні замки для дверей звичайних та протипожежних

    Замок, як функціональна частина дверей. Класифікація замків по функціоналу. Замки одностороннього замикання та багатостороннього замикання. Додаткові замки та протипожежні. Алгоритм підбору замка на заміну. Все це, та багато іншого в нашому вебінарі. Розповідає спеціаліст компетент центру - Олексій Коваль.

     

    Вибір замків механічних для дверей за їх функціональним призначенням

    Основі вимоги, що висуваються до дверних замків залежать від того, у які двері вони монтуватимуться. Проте існує ряд загальних вимог, що актуальні для будь-яких механічних дверних замків.

    Ми радимо не встановлювати дверні замки самостійно, а звернутися по професійну допомогу до локсмайстрів. У магазинах, що працюють за світовими стандартами, вам допоможуть і обрати, і встановити замок для дверей чи обладнання. Краще за все, щоб спеціалісти саме одного й того ж магазину здійснювали і продаж, і монтаж дверного замка – адже таким чином ви завжди знатимете, до кого звернутися по допомогу.

    SPV Company Ltd. пропонує дверні замки від провідних світових виробників продукції безпеки, з яких Ви неодмінно оберете підходящу модель!

     
    lock.ua Детально ознайомитися з асортиментом та актуальними цінами можна на вітрині 24/7 – lock.ua!
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору