Циліндри Mul-T-Lock ClassicPro на охороні найважливішого / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Циліндри Mul-T-Lock ClassicPro на охороні найважливішого

  • 02.07.2019

    Циліндри Mul-T-Lock ClassicPro на охороні найважливішого

    Циліндри Mul-T-Lock ClassicPro на охороні найважливішого

    Безпекою дітей не варто нехтувати. Саме тому для їх захисту в пологовому будинку "Лелека" були обрані надійні та високосекретні циліндрові механізми Mul-T-Lock ClassicPro імпортовані SPV Company Ltd.

     

    При роботі з замовленням від пологового будинку Лелека необхідно було побудувати систему майстер ключ в масштабі більше 300 циліндрів. Ця система не тільки мала би справно працювати роками, але й забезпечувати зручність персоналу, адже вона виключає необхідність мати окремий ключ для кожної двері. Тобто працівники мають лише по одному ключу, який надає доступ тільки до певних приміщень, замість того щоб носити з собою цілю зв’язку. Таке рішення не тільки полегшує роботу, але й значно підвищує швидкість доступу до приміщень у разі виникнення надзвичайних ситуацій.

     
     

    Це замовлення успішно виконала компанія Майстер РБ використавши для рішення цієї задачі циліндри, імпортовані SPV Company Ltd.

    Для системи такого масштабу та потреб ідеальним варіантом виявились циліндри замків Mul-T-Lock серії ClassicPro. Ця серія циліндрів є однією з найпопулярніших, надійно оберігаючи життя, добробут та майбутнє безлічі людей в Україні та по всьому світу.

    Надвисока зламостійкість

    Унікальний механізм замкових циліндрів Mul-T-Lock базується на використанні подвійних телескопічних пінів. Вони зчитують ключ з високою точністю, мають мільйони робочих комбінацій ключа та забезпечують High Security клас циліндра. Це захищає замок від злому методом підбору ключа, маніпулювання, підбору відмички, бампінгу тощо. Від силового злому циліндр захищений міцним корпусом підвищеної твердості та спеціальною ХР-пластиною проти перелому циліндра.

    Для зручного використання та монтажу циліндри Mul-T-Lock є модульними. Завдяки цьому їх можна використовувати в різних конфігураціях для дверей різних товщин.

    Майстер ключ

    В системі майстер ключ циліндри спеціально закодовані відповідно до матриці доступу. Отримавши ключ, працівник пологового будинку Лелека отримує доступ тільки до кімнат, до яких він допущений згідно його посади. Тобто його персональний ключ відкриває тільки двері цих кімнаті і ніякі інші. Доступ може і перетинатись. Один циліндр може бути відкритий кількома різними ключами, наприклад, директора, прибиральниці та медсестри відповідальної за конкретну палату.

    За допомогою професійного обладнання та маючи високу кваліфікацію експерти замкової справи від наших партнерів спроектували та створили систему “майстер ключ”, яка повністю задовольнила замовника. Імпортером замкових циліндрів стала компанія SPV Company Ltd.

    Циліндри Mul-T-Lock ClassicProЩо таке “Майстер ключ”? Читайте в статті. Mul-T-Lock? Що це?

     
    lock.uaЦіни! Наявність! Де купити?! Зараз! - lock.ua!
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору