ЛоксМайстер на Печерську і новенький “Оскар” - що спільного?! / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > ЛоксМайстер на Печерську і новенький “Оскар” - що спільного?!

  • 08.11.2018

    ЛоксМайстер на Печерську і новенький “Оскар” - що спільного?!

    ЛоксМайстер на Печерську і новенький “Оскар” - що спільного?!

    Сьогодні дуже гостро постає питання безпеки в громадських місцях. Одна помилка, яку припущено один раз, може коштувати дуже дорого та стати фатальною. Саме тому список клієнтів, які встановлюють Антипаніку з кожним сезоном стає ширшим. Цього разу Антипаніку TESA сумісно з партнером - ТОВ ВЕДІГРУП, було продано для кінотеатру “Оскар”, який незабаром відкриває свої двері у ТРЦ “Смарт Плаза, біля станції метро Політехнічний інститут.

     
    Пристрої антипаніки TESA – ідеальне рішення для еваковиходів
     
     
    Системи антипаніки TESA Universal

    Система Антипаніки TESA – це пристрій, який призначений для ефективної та безпечної евакуації з мінімальним зусиллям та без попереднього знання пристрою у випадках, коли двері опинились під тиском. Така система є життєвою необхідністю для торгівельно-розважальних центрів, кінотеатрів та будь-яких інших громадських закладів, де скопичується багато людей. Тепер, відвідувати кінотеатр “Оскар”, який скоро відкриється на третьому поверсі ТРЦ “Смарт Плаза”, можна зі спокійною душею не хвилюючись про безпеку.

    Також, ЛоксМайстер на Печерську, окрім захисних систем, має широкий вибір дверної фурнітури. Тому те, що не можуть виконати інші магазини фурнітури в Києві, в магазині на Печерську – не проблема. Замовлення на 8 ручок – шарів від ROSTEX було виконано для кінотеатру “Оскар”. 

    Системи антипаніки TESA Universal

    Про безпеку та декор ЛоксМайстер подбав, тому насолоджуйтесь гарним кіно без зайвих думок. 

    А якщо ваш дім, офіс, або дача потребують захисту, або нової фурнітури – звертайтеся до ЛоксМайстрів на Печерську, які завжди підберуть для Вас доступне рішення з високою якістю.

     
    lock.uaЗ продукцією антипаніки Tesa та іншим асортиментом можна ознайомитися на сайті онлайн-вітрини - lock.ua!
     

    Системи антипаніки TESA Іспанія

     
     
    Кінцевим споживачам: у разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Локсмайстер-центрів, магазинів дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ. Для виготовлення додаткових ключів звертайтеся тільки до Авторизованих центрів. Адреси найближчих Центрів з виготовлення ключів дивіться ТУТ.
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору