Автомобілі SKODA - символ чеського автомобілебудування. Замки від CONSTRUCT - символ безпеки автомобілів у світі / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Автомобілі SKODA - символ чеського автомобілебудування. Замки від CONSTRUCT - символ безпеки автомобілів у світі

  • 23.10.2018

    Автомобілі SKODA - символ чеського автомобілебудування. Замки від CONSTRUCT - символ безпеки автомобілів у світі

    Автомобілі SKODA - символ чеського автомобілебудування. Замки від CONSTRUCT - символ безпеки автомобілів у світі

    Сьогодні, автомобілі марки SKODA, визнані одними з найбільш популярних. Все частіше філії світових компаній, які знаходяться в Україні, а також, провідні вітчизняні компанії, в свій корпоративний автопарк обирають авто марки SKODA. Обумовлено це тим, що за останні роки, завдяки активним маркетинговим стратегіям які сприяли підвищенню продажів, автомобілі SKODA як за технічними характеристиками зарекомендували себе позитивно, так і високим є рівень сервісного обслуговування корпоративних клієнтів.

    Автомобілі SKODA - символ чеського автомобілебудування. Замки від CONSTRUCT - символ безпеки автомобілів у світі
     

    Для захисту даних автомобілів від угону ідеально підходять чеські замки CONSTRUCT. Прості у використанні, довговічні, а також стійкі до різних видів злому.

    Компанії CONSTRUCT і SKODA беруть свій початок в Чехії і вже давно йдуть пліч о пліч в розвитку бізнесу. Саме замки Construct рекомендовані заводом виробником для установки як оригінальна запчастина, а розробка і узгодження конструкції замка проводиться ще на стадії розробки моделі авто SKODA.

    Таким чином, при закупівлі автомобілів у офіційного дилера Автоцентр Київ, на території автосервісу були встановлені механічні замки блокування КПШ від CONSTRUCT.
    Компаніі, які обрали в корпоративний автопарк SKODA і довірили протиугінний захист лідеру на ринку, компанії - CONSTRUCT стали:

      «Хенкель» (Henkel)
    • Світовий лідер у виробництві миючих засобів німецька компанія «Хенкель» (Henkel)
    •  
       
      GSK (ГлаксоСмітКляйн)
    • GSK (ГлаксоСмітКляйн) - одна з провідних світових науково-орієнтованих фармацевтичних компаній, яка базує свою діяльність на наукових дослідженнях.
    •  
       
      Boehringer Ingelheim (Берінгер Інгельхайм)
    • Австрійська фармацевтична компанія Boehringer Ingelheim (Берінгер Інгельхайм).
    •  
     

    Сподіваємося на плідну співпрацю, яка буде тривати довгі роки між SPV Company LTD, офіційного імпортера чеських замків CONSTRUCT, і компанії «Автоцентр Київ» яка є сертифікованим дилерським центром ТОВ «ЕВРОКАР» - офіційного дистриб'ютора автомобілів ŚKODA в Україні.

     
    lock.uaУвесь перелік механічних та електромеханічних замків CONSTRUCT на різноманітні автомобілі можна знайти на сайті-вітрині - lock.ua!
     
     
    Автомобілі SKODA - символ чеського автомобілебудування. Замки від CONSTRUCT - символ безпеки автомобілів у  світі
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору