Нові розробки механічних протиугінних замків CONSTRUCT® на популярні моделі автомобілів BMW, СITROEN та VW / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Нові розробки механічних протиугінних замків CONSTRUCT® на популярні моделі автомобілів BMW, СITROEN та VW

  • 05.07.2017

    Нові розробки механічних протиугінних замків CONSTRUCT® на популярні моделі автомобілів BMW, СITROEN та VW

    Нові розробки механічних протиугінних замків CONSTRUCT® на популярні моделі автомобілів BMW, СITROEN та VW

    З приходом тепла статистика України фіксує збільшення кількості крадіжок авто. Найпопулярнішими автомобілями залишаються преміальні марки німецького та японського автопрому. Прямий зв’язок такий: чим дорожча машина, тим більший інтерес її викрасти.

    Нові розробки механічних протиугінних замків CONSTRUCT на популярні моделі автомобілів BMW, СITROEN та VW

    Чеський виробник протиугінних систем CONSTRUCT® пропонує Вашій увазі:

    - протиугінний блокіратор керма CONSTRUCT® Volant для усіх шанувальників прекрасного, а саме поціновувачів марки BMW.

    Для позашляховика BMW X5 з ручним регулюванням керма фахівці розробили модельний протиугінний блокіратор керма VSL 11-020. Для моделі з електрорегулюванням – блокувальник CONSTRUCT® Volant VSL 11-007. Замок встановлюється на штатні місця кріплення за допомогою зривних гвинтів. Закривається/відкривається поворотом ключа. У закритому положенні блокує поворот керма.

    - протиугінний блокіратор КПШ CONSTRUCT® 1892 для нового СITROEN C3 з механічною трансмісією.

    Принцип його роботи - блокування рухомих вузлів механізму перемикання передач. Механічні коробки швидкостей блокуються в положенні заднього ходу. Замкова частина встановлюється на штатні місця кріплень за допомогою зривних гвинтів. Блокувальник стійкий до сверління, теплових та хімічних навантажень, злому і відмичок. Його робота не залежить від акумулятора чи інших системи автомобіля. Після встановлення його на машині зняти пристрій неможливо, не застосовуючи інструментів і спеціальних навиків.

    - протиугінний блокувальник КПШ CONSTRUCT®CF 1895 на фургон VW CRAFTER з механічною КПШ.

    Ця система допоможе захистити від викрадення авто, а також вміст його вантажного відділення. Замок простий у використанні: для замикання потрібно поставити важіль у положення заднього ходу, вставити ключ і провернути його. Відкривається замок аналогічно. У процесі експлуатації не потребує змащування. Комплект включає картку з кодом. Без неї зробити дублікат ключа неможливо.

    Детальніше про механічний блокіратор КПШ (Перше рішення з протиугінного захисту) від чеського виробника протиугінних замків - CONSTRUCT® (Конструкт) читайте ТУТ.
     
    Принцип роботи механічного замка КПШ дивіться у відео.
     
     
    У разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Офіційних Центрів монтажу протиугінних замків CONSTRUCT® дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ.
      
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору