Ексклюзивна розробка і установка модельних блокіраторів на LEXUS та BMW в CONSTRUCT Ательє / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Ексклюзивна розробка і установка модельних блокіраторів на LEXUS та BMW в CONSTRUCT Ательє

  • 04.07.2017

    Ексклюзивна розробка і установка модельних блокіраторів на LEXUS та BMW в CONSTRUCT Ательє

    Ексклюзивна розробка і установка модельних блокіраторів на LEXUS та BMW в CONSTRUCT Ательє

    Купівля нової машини – завжди подія. А подбати про безпеку «залізного коня» з перших днів експлуатації – обов’язок.

    В червні до CONSTRUCT Ательє звернувся власник гібридного седану представницького классу Lexus LS 600h з проханням встановити механічний протиугінний блокіратор КПШ CONSTRUCT. Оскільки в каталозі виробника модельне рішення саме для гібридного авто відсутнє, спеціалістам CONSTRUCT Ательє потрібно було не тільки провести ексклюзивну розробку моделі блокіратора, а й врахувати побажання власника – вихід циліндра замка мав знаходитись скрито в підскляннику під декоративною кришкою.

    Вже за два дні робота була закінчена, а блокіратор КПШ CONSTRUCT успішно встановлений, звісно ж, з врахуванням всіх побажань власника авто.

    Також цікаве рішення фахівці Ательє запропонували власнику новенької BMW 3-серії, що звернувся в центр для установки надійної механічної системи проти угону, що зможе додатково підвищити захист автомобіля при викраденні, до вже встановлених електронних систем захисту. Спеціалістами центру було прийнято рішення ексклюзивно розробити і встановити блокіратор керма Construct Volant.

    Протягом 3 днів були проведені всі роботи, власник залишився задоволений результатом, а технічні фахівці CONSTRUCT Ательє виконаною роботою.

    Експерти з автомобільної безпеки радять встановлювати на авто комплекс протиугінних систем, механічні протиугінні системи - блокіратори та доповнювати електронними системами захисту - додатковими імобілайзерами чи супутниковими протиугінними системами.
     

    Матеріали по темі:

     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору