Запрошуємо відвідати УЛФ-ЕКСПО 2017! / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Запрошуємо відвідати УЛФ-ЕКСПО 2017!

  • 23.06.2017

    Запрошуємо відвідати УЛФ-ЕКСПО 2017!

    Запрошуємо відвідати УЛФ-ЕКСПО 2017!

    Справжніх професіоналів галузі, а також всіх небайдужих до власної безпеки, запрошуємо взяти участь в традиційній міжнародній події УЛФ-ЕКСПО, яка відбудеться 7 липня в приміщенні столичного готелю "Братислава". Організатором заходу є Українська Локсмайстер Федерація.

    Цього року, в рамках заходу, найкращі досягнення в галузі безпечного замикання продемонструють такі відомі світові виробники та імпортери: ABLOY (Фінляндія), RYOBI (Японія), ROSTEX (Чехія), DISEC (Італія), VIRO (Італія), TOKOZ (Чехія),  VEGA (Ізраїль) та SPV Company Ltd.

    Відвідувачів очікуватиме експозиція, розділена у відповідності з компаніями, які презентують свою продукцію, щоб всі мали змогу ознайомитися з повним асортиментом кожного представленого бренду. А щоб спілкування між відвідувачами та представниками іноземних компаній було більш відкритим, кожна експозиція буде забезпечена кваліфікованими фахівцями SPV Company Ltd.

    Відвідувачам, які встигнуть сформувати замовлення під час проведення заходу, буде нарахована додаткова знижка 10% «УЛФ ЕКСПО», за підтримки SPV Company Ltd. – генерального імпортера в Україну продукції безпеки відомих міжнародних брендів.

    До зустрічі 7 липня на УЛФ-ЕКСПО 2017 за адресою м. Київ,

    вул. А. Малишка, 1, готель «Братислава»,

    конференц-зал «Конгрес».
     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору