Протиугінна система SAFETRONIC від чеського виробника CONSTRUCT® для TOYOTA C-HR / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Протиугінна система SAFETRONIC від чеського виробника CONSTRUCT® для TOYOTA C-HR

  • 26.04.2017

    Протиугінна система SAFETRONIC від чеського виробника CONSTRUCT® для TOYOTA C-HR

    Протиугінна система SAFETRONIC від чеського виробника CONSTRUCT® для TOYOTA C-HR

    Популярність електромеханічного блокіратора CONSTRUCT® SAFETRONIC зростає з кожним днем! Замок поєднує в собі надійність механічного блокування та зручність в користуванні електронними системами. Відтепер можливе встановлення замка SAFETRONIC і на TOYOTA C-HR.

    Система SAFETRONIC автоматично блокує роботу КПШ після вимкнення запалювання. В заблокованому стані CONSTRUCT® SAFETRONIC не допускає несанкціонований рух авто або його буксирування. Розблокування замка відбувається виключно безконтактним чіпом, який водій підносить до певного місця в салоні автомобіля, під яким встановлюється модуль ідентифікації. Місце знаходження пристрою ідентифікації, який верифікує законного користувача, знає лише власник автомобіля.

    Електромеханічний блокіратор розрахований на експлуатацію навіть в екстремальних кліматичних умовах. Завдяки спеціальним електронним та механічним вузлам замок SAFETRONIC здатен працювати в температурному діапазоні від - 40° до + 120° С. Також замок є термо-, хімічностійким до зовнішнього середовища, що робить його невразливим.

    Електромеханічний блокіратор CONSTRUCT® SAFETRONIC — зручне рішення управління охоронною системою автомобіля, який принципово знижує ймовірність його викрадення.

    Матеріали по темі:

     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору